Από Ελένη Μήτση

Μια νέα εκπομπή αναμένεται να συστηθεί στο τηλεοπτικό κοινό της ΕΡΤ με την Ζωή Κρονάκη και τον Δημήτρη Γιαγτζόγλου να αναλαμβάνουν τα ηνία του Σαββατοκύριακου.

Πιο αναλυτικά, μέσα από την εκπομπή «Δύο στις 10»,που κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου οι δυο τους θα προσπαθήσουν να καλύψουν πολλές θεματικές, που αφορούν τον μέσο τηλεθεατή. Μετά λοιπόν την πολυπόθητη πρεμιέρα, το πρόγραμμα θα βγαίνει στον αέρα κάθε Σάββατο και Κυριακή, στις 10:00.

Ανακοινώθηκε η πρεμιέρα για τη νέα εκπομπή της ΕΡΤ ''Δύο στις 10''

Παράθυρο στην αισιόδοξη πλευρά της ζωής ανοίγει από τη νέα τηλεοπτική σεζόν, κάθε Σάββατο και Κυριακή, η νέα δίωρη ψυχαγωγική εκπομπή της ΕΡΤ1 με παρουσιαστές τη Ζωή Κρονάκη και τον Δημήτρη Γιαγτζόγλου.

Με καλεσμένους στο στούντιο πρόσωπα με ιστορίες που ξεχωρίζουν και θέματα που μας αφορούν και μας ενδιαφέρουν. Προτάσεις για τη βελτίωση του τρόπου ζωής μας, την υγεία και την ψυχολογία, τη διατροφή, αλλά και την ευζωία.

Επίσης, η πολιτιστική ατζέντα της εβδομάδας με τις πιο σημαντικές εκδηλώσεις, παραστάσεις, κινηματογραφικές ταινίες, συναυλίες και θεάματα για μικρούς και μεγάλους.

Κρονάκη Γιατζόγλου ΕΡΤ

Μεγάλο σκάνδαλο στην ΕΡΤ με μηνύσεις και εξώδικα

Τις τελευταίες ημέρες ακούγονται πολλά για το κρατικό κανάλι και συγκεκριμένα για το τηλεπαιχνίδι ''Δες και βρες'' με παρουσιαστή τον γνωστό ηθοποιό Νίκο Κουρή.

Το συγκεκριμένο project στηρίζεται από εξωτερική παραγωγή της ΕΡΤ, και ουσιαστικά το κανάλι χρηματοδοτεί την εταιρεία παραγωγής. Σύμφωνα με πληροφορίες, ωστόσο λέγεται πως ενώ το κανάλι ήταν εντάξει στις οικονομικές καταβολές του, η παραγωγή έχει αφήσει απλήρωτους εργαζόμενους του παιχνιδιού αλλά και τους νικητές των επεισοδίων.

Στη συνέχεια ήρθα τα εξώδικα τόσο από την ΕΡΤ, καθώς πολλοί από τους παίκτες κινήθηκαν νομικά στην προσπάθεια τους να βρουν το δίκιο τους και πάνω από όλα να λάβουν το χρηματικό έπαθλο, που κέρδισαν από την συμμετοχή τους στο ''Δες και βρες''. (δείτε εδώ μέχρι πόσο μπορεί να φτάσει το κασέ ενός δημοσιογράφου στην ΕΡΤ).

Δες και βρες - Νίκος Κουρής

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Αφήνει τα ιδιωτικά κανάλια ο Χάρης Ρώμας - Ο σεναριογράφος ετοιμάζει μεγάλη παραγωγή με το τηλεοπτικό του ταίρι

«Μας συγκινεί και μας...» - Το twitter ξετρελάθηκε με την πρεμιέρα της σειράς ''Τα καλύτερα μας χρόνια''