Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Παρασκευή σήμερα (23/9) και μιας και οι περισσότερες σειρές δεν έχουν νέο επεισόδιο, ο ΑΝΤ1 αποφάσισε να γεμίσει το πρόγραμμά του με μία ταινία που θα κερδίσει όλη την οικογένεια. Μικροί και μεγάλοι θα στηθούν μπροστά από τις τηλεοράσεις τους και το γέλιο είναι εγγυημένο, όπως έγινε άλλωστε και χθες 22/9 με τη σειρά Ποιος Παπαδόπουλος.

Το Ραντεβού στον Αέρα στον ΑΝΤ1

Ραντεβού στον αέρα ΑΝΤ1

Η Τζένη Σταθάτου (Ρένα Βλαχοπούλου), η οποία μοιάζει εκπληκτικά με την ηθοποιό Ρένα Βλαχοπούλου, βρίσκεται με την Μις Ελλάς αδελφή της, Μαίρη Σταθάτου (Ελένη Προκοπίου), στο Παρίσι για την ανάδειξη της Μις Ευρώπη. Εκεί, η Μαίρη ερωτεύεται τον Δημήτρη (Ανδρέας Ντούζος), έναν νεαρό που υπηρετεί στην αεροπορία, ο οποίος σύντομα θα πρέπει να επιστρέψει στην Ελλάδα, συνοδευόμενος απ' τον εφοπλιστή πατέρα του (Άγγελος Μαυρόπουλος), που τον πιέζει να παντρευτεί την Αννίτα (Αννίτα Δαλέζιου).

Λίγο αργότερα, ο Δημήτρης μαζί με δύο άλλους σμηνίτες, τον Κώστα Παπαρήγα (Κώστας Βουτσάς) και τον Γιάννη Φωτίου (Γιάννης Βογιατζής), θα συναντήσουν τρεις κοπέλες, τη Μαίρη και τις αδελφές Λία Κούρτη (Μάρθα Καραγιάννη) και Έλλη Κουρτίνογλου (Χλόη Λιάσκου). Ο Κώστας απορρίπτει την Έλλη και θέλει την Μαίρη, ο οποία έχει θυμώσει με τον Δημήτρη. Σε μια πισίνα, ο Δημήτρης και η Αννίτα αποκαλύπτουν στη Μαίρη πως δεν αγαπιούνται και ότι η Μαίρη θέλει τον Κώστα. Τότε, η Μαίρη και ο Δημήτρης τα ξαναβρίσκουν.

Οι σμηνίτες, για να μπορούν να βλέπονται συχνότερα με τις κοπέλες τους, ζητούν από τον διοικητή τους, Βαγγέλη Γρίμπα (Γιάννης Βογιατζής) να οργανώσουν μια παράσταση, στην οποία του υπόσχονται ότι θα συμμετέχει και η αγαπημένη του ηθοποιός, Ρένα Βλαχοπούλου. Πείθουν την Τζένη να την υποδυθεί και έτσι αναπτύσσεται ένα ακόμα ειδύλλιο. Στο τέλος, ο Κώστας διαλέγει την Έλλη ανάμεσα σε εκείνη και την Αννίτα και θα δοθεί μια εκπληκτική παράσταση και μια εκπομπή για τον Πειραματικό Σταθμό Τηλεόρασης.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Έχει πάρει φόρα ο ΑΝΤ1 και δεν σταματάει - Ξεκίνησαν τα γυρίσματα για την κωμική σειρά ''Στα 4''

Τα παίζει όλα για όλα ο ΑΝΤ1 - Η απόφαση της στιγμής για τη νέα πετυχημένη σειρά ''Παγιδευμένοι''