Από Ελένη Μήτση

Το κανάλι του Αμαρουσίου έχει ρίξει αρκετό μέρος από την προσοχή του στο κομμάτι της μυθοπλασίας ενισχύοντας ακόμα και το web κομμάτι του AΝΤ1+.

Έχουν ξεκινήσει λοιπόν τα γυρίσματα για τη νέα σειρά «Στα 4», η οποία αποτελείται από 8 επεισόδια και θα κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στη streaming πλατφόρμα του καναλιού στις αρχές του 2023. Τόσο το καστ των ηθοποιών είναι ιδιαίτερα προσεγμένο όσο και το σενάριο, μέσα από το οποίο θα ξετυλιχθεί η ζωή μιας γυναίκα με αμαξίδιο. (δείτε εδώ την πιο ακριβοπληρωμένη παραγωγή του ΑΝΤ1).

Η υπόθεση της νέας σειράς του ΑΝΤ1+ ''Στα 4''

Οκτώ μήνες μετά από ένα σοβαρό ατύχημα που την άφησε παράλυτη, η Στέλλα προσπαθεί να προσαρμοστεί στη νέα της ζωή ως ανάπηρη, με όπλο το αμαξίδιό της και σύμμαχο το πείσμα και τον αυτοσαρκασμό της. Μια μέρα, η Στέλλα ξυπνά και αναλαμβάνει δράση, αποφασισμένη να ζήσει τη ζωή της χωρίς συμβιβασμούς, σύμφωνα με τους δικούς της όρους. Μετακομίζει στο διαμέρισμα που πάντα ονειρευόταν, φοράει τα αγαπημένα της ψηλά τακούνια, χορεύει, φλερτάρει και ζει την κάθε στιγμή χωρίς να ενδιαφέρεται για την άποψη των άλλων.

Πρωταγωνίστρια του «Στα 4» είναι η μοναδική Γεωργία Καλτσή, που η ίδια ήρθε αντιμέτωπη με την πραγματικότητα της ηρωίδας της, της «Στέλλας». Η Γεωργία προσαρμόστηκε στα νέα δεδομένα με τον δικό της τρόπο, αψηφώντας τις κοινωνικές νόρμες και τα στερεότυπα. Είναι μια πραγματική influencer για χιλιάδες ανθρώπους που την ακολουθούν στα social media.

Σενάριο: Θέμης Γκυρτής

Σκηνοθεσία: Σέργιος Κωνσταντινίδης

Εκτέλεση Παραγωγής: ΑΝΤΕΝΝΑ STUDIOS

Πρωταγωνιστούν: Γεωργία Καλτσή, Ιεροκλής Μιχαηλίδης, Δημήτρης Κίτσος, Ιωάννα Μαυρέα, Ελένη Μπούκλη, Δημήτρης Πασσάς.

Στα 4

Η απόφαση της στιγμής από το κανάλι για τη νέα πετυχημένη σειρά ''Παγιδευμένοι''

Στα κεντρικά του ΑΝΤ1 τρίβουν κανονικά τα μάτια τους, αφού η νέα σειρά ''Παγιδευμένοι'' από την πρεμιέρα κιόλας έχει αποσπάσει πάρα πολύ καλές κριτικές με τα νούμερα τηλεθέασης να μιλάνε από μόνα τους.

Συγκεκριμένα από το 3ο επεισόδιο της σειράς υπήρξε μια άνοδος θα λέγαμε, και αυτό ήταν που έδωσε θάρρος στο κανάλι του Αμαρουσίου παίρνοντας μια απόφαση της τελευταίας στιγμής, επιβεβαιώνοντας πως το νέο σίριαλ είναι το δυνατό του χαρτί.

Έτσι λοιπόν τα ανατρεπτικά 4 πρώτα επεισόδια της δραματικής σειράς θα παιχτούν ξανά σε επανάληψη, συγκεκριμένα το Σάββατο 24 και την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου στις 22:00 μέσα από 2 διπλά επεισόδια.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Τα παίζει όλα για όλα ο ΑΝΤ1 - Η απόφαση της στιγμής για τη νέα πετυχημένη σειρά ''Παγιδευμένοι''

Έρχεται στον ΑΝΤ1 μια πολλά υποσχόμενη παραγωγή - Ορίστηκε η πρεμιέρα για τη σειρά ''Σμύρνη μου αγαπημένη''