Από Ελένη Μήτση

Στα κεντρικά του ΑΝΤ1 τρίβουν κανονικά τα μάτια τους, αφού η νέα σειρά ''Παγιδευμένοι'' από την πρεμιέρα κιόλας έχει αποσπάσει πάρα πολύ καλές κριτικές με τα νούμερα τηλεθέασης να μιλάνε από μόνα τους.

Συγκεκριμένα από το 3ο επεισόδιο της σειράς υπήρξε μια άνοδος θα λέγαμε, και αυτό ήταν που έδωσε θάρρος στο κανάλι του Αμαρουσίου παίρνοντας μια απόφαση της τελευταίας στιγμής, επιβεβαιώνοντας πως το νέο σίριαλ είναι το δυνατό του χαρτί.

Έτσι λοιπόν τα ανατρεπτικά 4 πρώτα επεισόδια της δραματικής σειράς θα παιχτούν ξανά σε επανάληψη, συγκεκριμένα το Σάββατο 24 και την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου στις 22:00 μέσα από 2 διπλά επεισόδια.

Η απόφαση του ΑΝΤ1 για την σειρά ''Παγιδευμένοι''

Ποιος πέταξε την Μυρτώ στο δρόμο γυμνή και κακοποιημένη;

Κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για το ποιον έχει δίπλα του, ακόμη και αν αυτός είναι το πιο κοντινό του άτομο, ακόμη και η αδερφή του. Στη περίπτωση της σειράς Παγιδευμένοι, η Άννα χάνει την γη κάτω από τα πόδι της και έχει γυρίσει ανάποδα όλος ο κόσμος της, καθώς ανακαλύπτει πράγματα για την Μυρτώ που δεν μπορούσε να φανταστεί ούτε στον χειρότερο εφιάλτη της.

Το πιο σοκαριστικό όμως δεν είναι αυτό, είναι πως τελικά μόνο αυτή ήταν στα μαύρα σκοτάδια, καθώς ένα άλλο μέλος της οικογένειάς της και συγκεκριμένα ο πατέρας της γνώριζε πολλά και εμπλέκεται άμεσα με την υπόθεση.

Όπως αποκαλύφθηκε η Μυρτώ πέθανε με άγριο τρόπο, και ο μόνος που γνωρίζει την αλήθεια είναι ο Θοδωρής, ο οποίος αναγκάζεται να τα ομολογήσει όλα, αφού πρώτα ο Δημήτρης ανακαλύπτει και άλλα ναρκωτικά στα πράγματά του και καταλαβαίνει πως είναι για τα καλά μπλεγμένος.

Παδιγευμένοι: Ποιος την πέταξε στο δρόμο γυμνή και κακοποιημένη

Ο μικρός ζητάει την βοήθεια της Άννας και εκεί της αποκαλύπτει τα πάντα! Η Μυρτώ εκείνο το βράδυ πήγε στο σπίτι του καθηγητή της, με τον οποίο είχαν σχέση και τους έπιασε στα πράσα η γυναίκα του, η οποία επιτέθηκε στην Μυρτώ, την κακοποίησε και την πέταξε γυμνή στο δρόμο.

Η Μυρτώ απελπισμένη του τηλεφώνησε να της πάει ρούχα, και έτσι εξηγούνται όλα με την κάρτα και τα ρούχα του φοιτητή.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Παγιδευμένοι: Μόνο η Άννα ήταν στα μαύρα σκοτάδια! Ο Κοσμάς αποκαλύπτει για την διπλή ζωή της κόρης του

Παγιδευμένοι: Ο Σταύρος ξεσκεπάζει Δημήτρη και Άννα