Από Ελένη Μήτση

Οι σειρές της ελληνικής τηλεόρασης είναι μία και μία φέτος με τις πρεμιέρες να μην σταματάνε και με το κοινό να μην ξέρει τι να πρωτοδεί και που να πρωτοδώσει τα εύσημα.

Το σίγουρο είναι πως η νέα κωμική σειρά του ΑΝΤ1 ''Ποιος Παπαδόπουλος'' από το πρώτο κιόλας επεισόδιο είναι πολύ κοντά στις προσδοκίες των τηλεθεατών αποθεώνοντας το. Το αστείο της υπόθεσης είναι πως δεν είναι λίγοι, που δεν ξέρουν αν προτιμούν το δράμα του Σασμού ή το κωμικό στοιχείο της νέας σειράς.

Το twitter πάντως μίλησε με την προβολή του 2ου επεισοδίου, δείχνοντας πως έχει ανάγκη να δει και κάτι πιο εύθυμο στην τηλεόραση και μάλλον το βρήκε.

Τα σχόλια στο twitter για το 2ο επεισόδιο της σειράς ''Ποιος Παπαδόπουλος''

Πως τα πήγε σε τηλεθέαση η νέα σειρά του ΑΝΤ1;

Το βράδυ της Τετάρτης (21/9) έκανε πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 η νέα κωμική σειρά «Ποιος Παπαδόπουλος», όπως αναφέρθηκε ήδη, και οι αντιδράσεις του τηλεοπτικού κοινού ήταν πολύ θετικές, κυρίως για τις ερμηνείες των ηθοποιών.

16 χρόνια πριν, εξαιτίας μίας συνωνυμίας, δύο μωρά μπερδεύονται στο μαιευτήριο και μεγαλώνουν με τη λάθος οικογένεια. 16 χρόνια μετά, όταν το λάθος αποκαλύπτεται, οι πλούσιοι αριστοκράτες Παπαδόπουλοι θα αναγκαστούν να φιλοξενήσουν στην έπαυλή τους τους φτωχούς Παπαδόπουλους για χάρη των αγοριών τους. Πώς θα ξεμπλεχτεί το κουβάρι αυτής της αναγκαστικής συμβίωσης δύο οικογενειών από δύο εντελώς διαφορετικές κοινωνικές τάξεις και με χάσμα στο οικονομικό status;

Ποιος Παπαδόπουλος τηλεθέαση πρεμιέρας

Μπορεί η σειρά να τοποθετήθηκε απέναντι σε μεγαθήρια όπως ο Σασμός και η Γη της Ελιάς, κατάφερε ωστόσο να σταθεί στο ύψος της και να σημειώσει το ικανοποιητικό 13,5% κατά μέσο όρο στο δυναμικό κοινό (12,3 - 14,0 - 11,1 - 16,5) και απέδειξε πως το έξυπνο χιούμορ της είναι ικανό για την εδραιώσει στην prime time ζώνη κάθε Τετάρτη και Πέμπτη.

Άλλωστε σε μία σεζόν που η μυθοπλασία είναι γεμάτη με δράματα και κοινωνικές σειρές, μία καλή κωμωδία χρειάζεται για να συντροφεύει το κοινό μέσα στην εβδομάδα. Η αλήθεια είναι βέβαια πως το «Ποιος Παπαδόπουλος» έχει να ανέβει μία πολύ μεγάλη ανηφόρα μιας και οι δύο μεγάλες σειρές, ο Σασμός και η Γη της Ελιάς είναι πολύ δυνατές και έχουν επιστρέψει με τους δεύτερους κύκλους τους και με καταιγιστικές εξελίξεις.

Prime time

  • ΑΝΤ1: Ποιος Παπαδόπουλος 13,5
  • ΑΝΤ1: Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος 14,3
  • ΑΝΤ1: Παγιδευμένοι 12,2
  • OPEN: Ταξί 4 3,0
  • ALPHA: Ο Παράδεισος των Κυριών 18,4
  • ALPHA: Σασμός 28,8
  • STAR: Kingsman: Η μυστική υπηρεσία 7,3
  • MEGA: Γη της Ελιάς 17,5
  • ΕΡΤ: Χαιρέτα μου τον Πλάτανο 4,4

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός: Ανατρέπονται τα πάντα! Έγκυος η Βασιλική από τον δολοφόνο του άντρα της;

Σοκ στον ALPHA με τον Σασμό και τον Παράδεισο των Κυριών - «Ισοπέδωσαν» τον ανταγωνισμό στην τηλεθέαση