Από Ελένη Μήτση

Η αγαπημένη σειρά του κοινού ''Τα καλύτερα μας χρόνια'' έκανε τη μεγάλη της πρεμιέρα την Τρίτη 20/9 με το κοινό να είναι πιστό στο ραντεβού του, παρά την αναμπουμπούλα που είχε γίνει γνωστή για το πρώτο επεισόδιο της σεζόν.

Μοναδικές στιγμές και εικόνες οικογενειακής θαλπωρής μεταδόθηκαν μέσα από το κρατικό κανάλι, με τους χρήστες του twitter να κάνουν σχόλια στην πλατφόρμα εκφράζοντας τον ενθουσιασμό τους για την έναρξη της αγαπημένης σειράς.

Οι αντιδράσεις στο twitter για την πρεμιέρα της σειράς ''Τα καλύτερα μας χρόνια''

Φωτογραφίες των πρωταγωνιστών από τα παρασκήνια

Πρεμιέρα έκανε στην ΕΡΤ1, την Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2022, η οικογενειακή σειρά μυθοπλασίας «Τα καλύτερά μας χρόνια» με νέα συναρπαστικά επεισόδια, μετά την αναβολή που χρειάστηκε να συμβεί αναγκαστικά. H αγαπημένη σειρά της ΕΡΤ1 ανανεώνει το ραντεβού της με το τηλεοπτικό κοινό, αυτή τη σεζόν κάθε Τρίτη, στις 22:00, με διπλό επεισόδιο.

Με ακόμη περισσότερες εκπλήξεις, περιπέτειες και συγκλονιστικές αποκαλύψεις, η αγαπημένη γειτονιά του Γκύζη δεν βαδίζει… τρέχει ολοταχώς, οδηγώντας τους πρωταγωνιστές μας στη δεκαετία του ’80!

Νέοι φίλοι εμφανίζονται από μακριά –όχι πάντα για καλό–, παλιοί γνώριμοι επιστρέφουν με νέα δυναμική, έρωτες με ημερομηνία λήξης κάνουν την επανεμφάνισή τους, ενώ νέα αντικείμενα του πόθου χτυπούν την πόρτα και στοιχειώνουν τις καρδιές των πρωταγωνιστών μας! Αφετηρία της νέας σεζόν το σφύριγμα της έναρξης του Μουντιάλ στην Αργεντινή, το καλοκαίρι του 1978.

Η επικείμενη έναρξη του 25ου Μουντιάλ, το καλοκαίρι του 1978, έχει ήδη ξεσηκώσει όλη τη γειτονιά και οι ήρωες ζουν στους ρυθμούς του. Ο Δημήτρης εξοπλίζει την καφετέρια για τις «μεγάλες» βραδιές, ο Στέλιος ονειρεύεται να κερδίσει το αυτοκίνητο στον διαγωνισμό της αθλητικής εφημερίδας, ο Αντώνης αντιδρά στο μεγάλο γεγονός, αφού η Αργεντινή υποφέρει από τη Δικτατορία.

Μέσα σ’ αυτό το θερμό κλίμα, η Ελπίδα έρχεται πιο κοντά με τον Μίλτο, ενώ ο Λούης και ο Άγγελος ξεκινούν νέες άδοξες καλοκαιρινές εξορμήσεις, προκειμένου να ανανεώσουν τις γνωριμίες τους. Μέσα σ’ όλα αυτά, το ματς μεταξύ Στέλιου και Μαίρης συνεχίζεται ακάθεκτο. Και κανείς απ’ όλη την οικογένεια δεν υποψιάζεται την αγωνία της Ερμιόνης για την έκβαση της υγείας της. Ωστόσο, μια απρόσμενη επίσκεψη στο σπίτι υπόσχεται ανατροπές και εξελίξεις.

Guests: Διονύσης Γαγάτσος (Θωμάς), Νατάσα Εξηνταβελώνη (Δώρα), Έμιλυ Κολιανδρή (κα Αργυρίου), Ρένα Κυπριώτη (Ναντίν Μαρκάτου), Δέσποινα Πολυκανδρίτου (Σούλα), Αντώνης Σανιάνος (Μίλτος), Γιάννης Τσούτσιας (Νικήτας/ Διονύσης).

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Τα καλύτερά μας χρόνια: Όλα ανθίζουν το καλοκαίρι του 1978 - Όνειρα, καριέρες και έρωτες στην πρεμιέρα της σειράς

Μία Νύχτα του Αυγούστου: Ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα! Πότε κάνει πρεμιέρα