Από Ελένη Μήτση

Η δημοσιογράφος Αντριάνα Παρασκευοπούλου μίλησε την Τρίτη 13/9 στο Happy day και μεταξύ των όσων είπε για την απόφαση της να δοκιμάσει και στην ιδιωτική τηλεόραση μιας και είχε χρόνια στην κρατική, σχολίασε και τους μισθούς αυτής.

Πιο αναλυτικά, διέψευσε αυτά που ακούγονται κατά καιρούς για πολύ υψηλά κασέ, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά τη δημοσιογραφία. Έτσι λοιπόν ένας ή μια παρουσιάστρια δελτίων ειδήσεων αμοίβεται μέχρι 1.500 ευρώ.

Σε κάθε περίπτωση, δεν ξέρουμε τι συμβαίνει με τις σειρές μιας και φέτος βλέπουμε το κανάλι να κάνει μια μεγάλη προσπάθεια με τη μυθοπλασία, όπως το ''Κάνε το ό,τι κοιμάσαι'', που έκανε πρεμιέρα την Δευτέρα 12/9 (δείτε εδώ τα νούμερα τηλεθέασης).

Αποκαλύφθηκε το μισθολόγιο για τη δημόσια τηλεόραση

«Δεν υπάρχει μισθολογική διαφορά στη δημόσια τηλεόραση από το δημόσιο. Θα σου πω εγώ είναι αυτά τα 1.000 με 1.500 ευρώ».

"Ακυβέρνητο" και χωρίς διευθύνοντα σύμβουλο το κρατικό κανάλι

Η φετινή σεζόν είναι ιδιαίτερα απαιτητική από πολλές πλευρές για τα κανάλια, και η πίτα είναι μοιρασμένη σωστά, και υπάρχει για όλους δουλειά και ένας υγιείς ανταγωνισμός, ωστόσο θεαματική άνοδο και "εισβολή" με νέα πρόσωπα και project σε ζώνες στις οποίες δεν είχε επενδύσει μέχρι στιγμής, έκανε το κρατικό κανάλι.

Είναι γεγονός πως αυτή τη χρονιά η ΕΡΤ κάνει τη διαφορά και εμπλουτίζει το πρόγραμμά της σε ισχυρά χαρτιά, όπως σειρές αλλά και νέες ψυχαγωγικές εκπομπές.

Ωστόσο εδώ και καιρό, συγκεκριμένα εδώ και τρεις μήνες, από την παραίτηση του πρώην διευθύνοντα σύμβουλου Γιώργου Γαμπρίτσου, το κανάλι εξακολουθεί να μην έχει καλύψει την θέση, και παρότι ακουγόταν πως θα προσεγγίσουν τον Τζώνυ Καλημέρη, η συμφωνία ναυάγησε καθώς εκείνος πήγε σε άλλο κανάλι.

 Άσχημα νέα για το κανάλι της ΕΡΤ

Η κατάσταση αυτή οφείλεται στην αδυναμία της κυβέρνησης να πάρει πλέον και τις πιο απλές αποφάσεις για τη λειτουργία της εταιρείας, η οποία υπάγεται απευθείας στον πρωθυπουργό, και ακόμα εξακολουθούν και αναζητούν πρόσωπο για αυτή τη θέση.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Κάνε ότι Κοιμάσαι: Κλαίνε ή γελάνε στην ΕΡΤ με τα νούμερα τηλεθέασης της σειράς του Σπύρου Παπαδόπουλου

Δύσκολες ώρες για τον τηλεοπτικό σταθμό της ΕΡΤ - Έγινε καταγγελία εκ των έσω