Από Πέννυ Μαστοράκου

Την ώρα που η εκπομπή Breakfast@Star φαίνεται πως έχει βρει τα πατήματά της κάπως καλύτερα από τις πρώτες της μέρες στον αέρα, και λογικό διότι ήταν όλα καινούργια για την παρέα τους, οι παρουσιαστές, Ελένη Χατζίδου (δείτε εδώ τις δηλώσεις της για τα σχόλια που έχει ακούσει για την εκπομπή) και ο Ετεοκλής Παύλου ετοιμάζονται να υποδεχτούν ένα νέο μέλος στην ομάδα τους, η οποία συμπληρώνεται και επίσημα μετά την άφιξή του.

Ο Νικητής του MasterChef 2022 Πάνος Κουμουνδούρο, κάνει την εμφάνισή του, και εισβάλει στην εκπομπή!

Η νέα "εισβολή" στο Breakfast@Star

Όπως έχει γίνει γνωστό, κάθε Παρασκευή, ο γνωστός σεφ Πάνος θα μπαίνει στην κουζίνα και θα μαγειρεύει τις πιο ωραίες, χορταστικές, ελληνικές παραδοσιακές συνταγές, αλλά με λίγες παραλλαγές, ενώ δίνεται η δυνατότητα στους τηλεθεατές να μπορούν να ζητήσουν από τον Πάνο Κουμουνδούρο να μαγειρέψει όποια αγαπημένη, ελληνική συνταγή λαχταρούν!

Λίγα λόγια για τον Παναγιώτη Κουμουνδούρο του MasterChef 6

O Παναγιώτης έκλεψε τις καρδιές του κοινού ήδη από την οντισιόν του. Πολλοί λένε πως είναι ο νέος «Άκης Πετρετζίκης», αφού όντως μοιάζει πολύ στον διάσημο μάγειρα. Ο νεαρός σεφ, δίνει μια νέα πνοή στην κουζίνα με τις συνταγές και τις ιδέες του και δεν είναι λίγοι εκείνοι που λένε πως μπορεί να έχει την τύχη του Άκη στον πρώτο μαγειρικό διαγωνισμό, δηλαδή να στεφθεί νικητής.

Ο Μανιάτης μάγειρας είναι 28 χρονών και έχει στο μυαλό του μόνο τη νίκη και μάλιστα έχει τονίσει πως αν τα καταφέρει και αγγίξει το μεγάλο έπαθλο, θα ανοίξει το δικό του εστιατόριο. Μέχρι τότε μην τον βλέπετε έτσι ήρεμο και ήσυχο, από μέσα του βράζει και ξεδίνει κάνοντας -τι άλλο;- μαγειρική και cross fit.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Κάτι πήγε λάθος από την αρχή - Τι συμβαίνει και δεν «τραβάει» η εκπομπή της Χατζίδου και του Παύλου στο Star

Το Breakfast at star ''έπιασε'' στα πράσα την Παπίλα - Οι ευχές της πρώην παρουσιάστριας στη νέα ομάδα