Από TV24 Team

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου αποφάσισαν μετά από πολλές προτάσεις που δέχθηκαν αυτά τα χρόνια, να δεχθούν την πρόταση του Star και να αναλάβουν την παρουσίαση της πρωινής εκπομπής του καναλιού, Breakfast At Star.

Κάπως έτσι, το αγαπημένο ζευγάρι βρέθηκε και πάλι σε μία θέση που είχε βρεθεί πριν από δύο χρόνια, όταν παρουσίασαν μαζί με τον Γρηγόρη Γκουντάρα και τη Ναταλί Κάκκαβα την εκπομπή Καλοκαίρι Not στο Open.

Από την πρώτη μέρα που βγήκε ωστόσο στον αέρα το Breakfast At Star, τα νούμερα τηλεθέασης έδειξαν πως το κοινό δεν είναι και τόσο συντονισμένο για να παρακολουθήσει την εκπομπή και τους νέους παρουσιαστές της.

Ενώ πολλοί θα μπορούσαν να φανταστούν πως το κοινό θα είχε απορία να δει το αγαπημένο ζευγάρι στην παρουσίαση, τα νούμερα της πρεμιέρας δεν ήταν καθόλου ικανοποιητικά (δείτε εδώ τι νούμερα έκανε). Στα χθεσινά νούμερα, το Breakfast βρέθηκε στην προτελευταία θέση της πρωινής ζώνης, σημειώνοντας 5,7% στο δυναμικό κοινό (4,1 - 8,3 - 6,6 - 6,3 - 4,9 - 4,5 - 9,0 - 9,1 - 2,6 - 3,2 - 4,3 - 5,4).

Breakfast at Star τηλεθέαση

Τι συμβαίνει με τα νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής του Ετεοκλή Παύλου και της Ελένης Χατζίδου στο Star

Παρόλο λοιπόν που το ζευγάρι είναι ένα από τα πιο αγαπημένα της ελληνικής showbiz και οι καθημερινές δραστηριότητες που μοιράζονται με τους διαδικτυακούς τους φίλους στο Instagram τους γίνονται ανάρπαστες, ειδικά αυτές που συμπεριλαμβάνουν την γλυκύτατη κόρη τους, Μελίτα, η εκπομπή τους δεν τραβάει.

Ο πρώτος παράγοντας που συμβάλλει σε αυτό είναι ο ανταγωνισμός. Η φετινή σεζόν είναι ενισχυμένη στην πρωινή ζώνη και ο ανταγωνισμός αυξήθηκε από τη στιγμή που η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας έκαναν ξεχωριστές εκπομπές (δείτε εδώ τι τηλεθέαση σημείωσαν οι δύο αυτές εκπομπές χθες 15/9).

Από την άλλη, την εκομπή δεν βοηθάει ιδιαίτερα το πάνελ της. Παρόλο που μεμονωμένα τα μέλη του είναι εξαιρετικά, όλοι μαζί δεν έχουν καταφέρει να βρουν ακόμη την απαραίτητη χημεία που πρέπει να υπάρχει μεταξύ τους για να «πουλήσουν» την εκπομπή στο κοινό. Βέβαια ακόμα είναι νωρίς και μιλάμε για μία νεοσύστατη εκπομπή, επομένως ο καιρός θα δείξει αν θα καταφέρουν κάποια στιγμή να δέσουν.

Δεδομένου μάλιστα, ότι στην προηγούμενη προσπάθεια που έκανε το ζευγάρι με την παρουσίαση του Καλοκαίρι Not τα πήγαν πολύ καλά, το Star έχει πολλά να περιμένει από τους δυο τους.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Το Breakfast at star ''έπιασε'' στα πράσα την Παπίλα - Οι ευχές της πρώην παρουσιάστριας στη νέα ομάδα

Έβγαλε το κανάλι ασπροπρόσωπο - Έφυγε μπροστά με 16,8% σε νούμερα τηλεθέασης