Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Χαμογέλα και Πάλι έκαναν η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου, οι οποίοι αναφέρθηκαν στα αρνητικά σχόλια που έχει δεχθεί η εκπομπή τους, Breakfast At Star, και σε αυτούς που λένε πως επειδή είναι τραγουδίστρια δεν μπορεί να αναλάβει την παρουσίαση μίας εκπομπής.

Η εκπομπή από την πρώτη κιόλας μέρα σημειώνει χαμηλά ποσοστά στην τηλεθέαση, γεγονός που έχει δώσει πάτημα σε πολλούς να σχολιάσουν την επιλογή των δύο παρουσιαστών.

Οι δηλώσεις της Ελένης Χατζίδου και του Ετεοκλή Παύλου για τα σχόλια που δέχεται η εκπομπή τους

«Συζητούσαμε προχθές με τον Ετεοκλή. Λέω είναι λες και όλοι είναι παρουσιαστές και είμαστε οι μόνοι που ήρθαμε από άλλους χώρους. Έχω δει παρουσιαστές να γίνονται ηθοποιοί, έχουμε δει τραγουδιστές σε ρόλο παρουσιαστή όπως π.χ. ο Τσαλίκης», είπε αρχικά η Ελένη Χατζίδου.

«Όλοι μπαίνουν, κρίνονται κι αν δεν είσαι καλός, θα σε αποβάλει και το σύστημα. Θα το καταλάβεις. Τα όνειρα και οι ευκαιρίες είναι για όλους και δεν είναι κακό να τα διεκδικείς» συμπλήρωσε με τη σειρά του ο Ετεοκλής Παύλου.

Η Ελένη Χατζίδου πήρε ξανά τον λόγο, λέγοντας: «Εννοείται είναι μία δύσκολη δουλειά, αλλά παιδιά, τώρα θα το πω και ξέρω ότι αυτό θα παίξει, δεν κάνουμε κι εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς. Ο Λιανός για παράδειγμα, τον γνωρίσαμε από το fame story και πλέον τον βάζω στους καλύτερους παρουσιαστές».

Αποκλειστικό: Αποχωρήσεις από το STAR - Άσχημα νέα για την εκπομπή της Χατζίδου & του Ετεοκλή

Η νέα σεζόν έχει ήδη ξεκινήσει και ο ανταγωνισμός είναι βαρύς κι ασήκωτος, ενώ ακόμα έχουμε πολλά project που δεν έχουν κάνει πρεμιέρα. Φανταστείτε τι έχει να γίνει... Τέλος πάντων... Μια από τις πιο σκληρές και δύσκολες ζώνες μέχρι στιγμής είναι η πρωινή.

Είναι πολλές οι εκπομπές και μεγάλα τα ονόματα που κονταροχτυπιούνται. Δυστυχώς, το STAR έχει μείνει εκτός αφού τα ποσοστά τηλεθέασης που σημειώνει καθημερινά το πρωινό Breakfast at star είναι πολύ χαμηλά μονοψήφια...

Η εκπομπή της Ελένης Χατζίδου και του Ετεοκλή Παύλου δεν έχει συγκεντρώσει - ακόμα - την αγάπη και την στήριξη που χρειάζεται από το τηλεοπτικό κοινό γι' αυτό και οι ιθύνοντες του σταθμού σκέφτονται να προχωρήσουν άμεσα σε αλλαγές.

Η αλήθεια είναι πως ακόμα το κανάλι δεν θέλει να πάρει τόσο δραστικά μέτρα. Δηλαδή να αρχίσει να αφαιρεί και να προσθέτει άλλα άτομα στην ομάδα. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Tv-24.gr οι ιθύνοντες μέχρι στιγμής έχουν στραφεί στην θεματολογία της εκπομπής, στην οποία θα πέσει "ψαλίδι" αφού θα αφαιρέσουν κάποια πράγματα και θα προσθέσουν άλλα που θεωρούν πως θα τραβήξουν το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

Από εκεί και πέρα, αν και μετά από αυτό δεν καταφέρουν να ανέβουν τα ποσοστά τηλεθέασης, τότε... μονόδρομος οι αποχωρήσεις. Και ξέρετε πως καταλήγουν αυτά... Συνήθως ξεκινούν από τον αρχισυντάκτη γιατί αυτός ο καημένος τα φταίει όλα (και καλά).

Το μόνο βέβαιο είναι πως οι ιθύνοντες θέλουν να δουν θετικό αποτέλεσμα στις αλλαγές που θα κάνουν μέχρι τον Οκτώβρη αλλιώς... έρχονται δύσκολοι καιροί για κάποιους...

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Κάτι πήγε λάθος από την αρχή - Τι συμβαίνει και δεν «τραβάει» η εκπομπή της Χατζίδου και του Παύλου στο Star

Το Breakfast at star ''έπιασε'' στα πράσα την Παπίλα - Οι ευχές της πρώην παρουσιάστριας στη νέα ομάδα