Από Ελένη Μήτση

Αλλαγές είδαμε στο Brakfast at Star καθώς από εκεί, που ήταν αβέβαιο το μέλλον της εκπομπής, Χατζίδου και Παύλου πήραν την απόφαση και από τη Δευτέρα 5/9 έκαναν πρεμιέρα και βγήκαν μαζί , λέγοντας την πρώτη καλημέρα για τη σεζόν (δείτε εδώ την τηλεθέαση της πρώτης εκπομπής).

Η κάμερα της εκπομπής φρόντισε να συναντήσει την προηγούμενη παρουσιάστρια, την Ελίνα Παπίλα κάνοντας της ένα όμορφο δώρο από τη νέα ομάδα. Εκείνη συνεχίζει στο ραδιόφωνο και έδειξε να χαίρεται πολύ, στέλνοντας ευχές στο ζευγάρι για καλή σεζόν, με μια μικρή αμηχανία μόνο στην αρχή.

Οι δηλώσεις της Ελίνας Παπίλα για τους νέους παρουσιαστές του Breakfast at star

«Τι κάνετε; Μου έχει λείψει να ξυπνάω πρωί. Καλή επιτυχία στην Ελένη και στον Ετεοκλή αλλά και σε όλα τα παιδιά εκεί. Βεβαίως και θα ερχόμουν στην εκπομπή αν με καλούσατε! Να σκίσετε, να το ευχαριστηθείτε, είναι πολύ ωραία είναι εκεί. Καλή επιτυχία» είπε χαρακτηριστικά η Ελίνα Παπίλα στον δημοσιογράφο Σαράντη Μαριεττή.

Με τη σειρά τους, η Ελένη και ο Ετεοκλής ευχαρίστησαν την Ελίνα Παπίλα για τις ευχές, με την πρώτη να δηλώνει πως «δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα. Αυτό συμβαίνει στις δουλειές».

Με αλλαγές στο πλατό και νέους συνεργάτες η Χατζίδου και ο Παύλου στην πρεμιέρα του Breakfast at star

Άκρως ανανεωμένο επέστρεψε για τη φετινή σεζόν το Breakfast At Star, έχοντας στο τιμόνι την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου μαζί με τους νέους συνεργάτες τους. Με διαφορετικό πλατό και πολύ καλή διάθεση, οι δύο παρουσιαστές είπαν την πρώτη «καλημέρα» τους στο κοινό.

Λίγο μετά την πρεμιέρα του Mega Καλημέρα, και το πρωινό του Star «έσπασε το ρόδι» για τη φετινή σεζόν, με την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου να ξεκαθαρίζουν πως τίποτα δε θα είναι ίδιο φέτος.

«Καλημέρα! Επιτέλους είμαστε εδώ με τόση μεγάλη χαρά. Ανυπομονούσα τόσο πολύ να πω αυτή την πρώτη καλημέρα. Εγώ προσωπικά δεν κοιμήθηκα το βράδυ. Έχουμε τόση χαρά μέσα μας, να φτιάξουμε τη διάθεσή σας. Έχουμε θετική ενέργεια» ανέφερε η Ελένη Χατζίδου και καλωσόρισε τη νέα της ομάδα.

Από τη μεριά του, ο Ετεοκλής Παύλου, σχολίασε: «Έχουμε ετοιμάσει το πιο απολαυστικό, το πιο δροσερό, ανέμελο και φρέσκο Breakfast».

Στο πλευρό της Ελένης Χατζίδου και του Ετεοκλή Παύλου βρίσκονται οι Μαίρη Αργυριάδου, Λιλή Πυράκη και Σταύρος Βαρθαλίτης. Επίσης, η σταθερή αξία Άση Μπήλιου, αλλά και η Ελένη Καστάνη σε ένα ρόλο που δεν την έχουμε ξαναδεί.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Με κοραλί σετ στην πρεμιέρα της (5/9) - Φανερά ανανεωμένη η Κουτσελίνη στις ''Αλήθειες με τη Ζήνα''

Από το MasterChef στο πρωινό του Star