Από Ελένη Μήτση

Οι πρεμιέρες για πολλά νέα σίριαλ της ελληνικής τηλεόρασης προβλήθηκαν το βράδυ της Δευτέρας 19/9 με κάποια να τα πηγαίνουν πολύ και άλλα να απογοητεύουν τα κανάλια σε σχέση με τα νούμερα τηλεθέασης.

Ο ΣΚΑΪ δεν είναι σίγουρα ευχαριστημένος, μιας την Τρίτη 20/9 έγινε γνωστό, πως αλλάζει ημέρα προβολής για πολύ δυνατό του χαρτί. Στη συνέχεια της ημέρας έγινε επίσης, γνωστό πως υπάρχει πρόβλημα με την Άγρια Γη.

Η αλλαγή του ΣΚΑΪ για την ''Άγρια Γη''

Για το λόγο αυτό, μέχρι οι ιθύνοντες να δουν τον ανταγωνισμό, θα προβάλλουν σε επανάληψη την εν λόγω σειρά. Συνεπώς, θα βλέπουμε το πρόγραμμα σε επανάληψη Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη, στις 2 τα ξημερώματα και Παρασκευή στη 1:30.

Άγρια Γη

Οι αποκαλύψεις της Ασημακοπούλου για το ρόλο της στην ''Άγρια Γη''

Η Έλενα Ασημακοπούλου παραχώρησε μια αποκλειστική συνέντευξη στο ''Πρωινό μας'' την Παρασκευή 16/9 μιλώντας για τη ζωή της γενικότερα, αλλά και για την επιστροφή της στην τηλεόραση με το νέο σίριαλ του ΣΚΑΪ, ''Άγρια γη''.

Η ηθοποιός είναι ομολογουμένως πολύ ενθουσιασμένη με το εγχείρημα αυτό, με τα γυρίσματα να έχουν ξεκινήσει. Έτσι λοιπόν, η ηθοποιός περιέγραψε στον αέρα της εκπομπής τον ρόλο, που θα υποδύεται, αποκαλύπτοντας μάλιστα και κάποια πονετικά στοιχεία για τη ζωή της ηρωίδας, Ρένας Σερέτη.

«Κάνω τη Ρένα Σερέτη, μια ταλαιπωρημένη γυναίκα, που δεν περνάει καλά γιατί ζει με έναν άντρα, που είναι αλκοολικός. Έχει επίσης ένα απωθημένο, καθώς δεν έχει κάνει παιδάκι. Είναι ένα σίριαλ με πολύ ωραία πλοκή».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Άγρια Γη: Η Όλγα ερωτεύεται και θα το πληρώσει ακριβά - Το πανούργο σχέδιο της εκδίκησής της

Άγρια Γη: Μία έκτρωση και ένα σκοτεινό σχέδιο εκδίκησης μας οδηγούν στο σήμερα - Η τραγική φιγούρα της Όλγας