Από Πέννυ Μαστοράκου

Μετά το πρώτο επεισόδιο, το οποίο προβλήθηκε την Δευτέρα 19/9 (δείτε εδώ την τηλεθέαση που σημείωσε η πρεμιέρα) όλα πλέον είναι πιο ξεκάθαρα, και όλα αποκτούν νόημα, σε αυτή την πλεκτάνη που υπάρχει εδώ και 28 χρόνια γύρω από τις ζωές όλων στην Άγρια Γη.

Η Όλγα, πλέον είναι ευτυχισμένη και εύπορη, και η ζωή της φαίνεται να έχει πει σε σειρά, ωστόσο οι θυσίες που έκανε για να φτάσει ως εδώ, θυμίζουν ξεκάθαρα την φράση "πάτησε επί πτωμάτων" και αυτό είναι κάτι που όπως θα δούμε θα πληρώσει πολύ ακριβά...

Όσα θα δούμε σήμερα 20/9 στην Άγρια Γη

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 2 - Στο παρελθόν, η Όλγα προσπαθεί να πείσει τον Πέτρο να κρατήσει το παιδί, καρπό του έρωτά τους αλλά εκείνος επιμένει να κάνει έκτρωση. Τότε εκείνη, οργανώνει, με τη βοήθεια του φίλου της, του Χρήστου, ένα σκοτεινό σχέδιο εκδίκησης, που θα αλλάξει δραματικά τις ζωές όλων. Ο μικρός Νικόλας εξαφανίζεται και σημαίνει συναγερμός στο σπίτι της οικογένειας Γαλάνη, ενώ ταυτόχρονα η Μυρτώ, η μητέρα του, πηγαίνει να γεννήσει το δεύτερο παιδί της.

Τα νέα όμως από το μαιευτήριο δεν είναι ακριβώς αυτά που περίμεναν. Η μικρή Ελπίδα είναι σοκαρισμένη από την απαγωγή του Νικόλα, που έγινε μπροστά στα μάτια της. Εν τω μεταξύ, ο Νικόλας καταφέρνει να ξεφύγει από τους απαγωγείς του.

Στο παρόν, η Ελπίδα περνάει κρίση στον γάμο της με τον Στέφανο, εξαιτίας της υπερβολικής ζήλιας του. Νοσταλγεί ακόμη τον παιδικό της φίλο, τον Νικόλα. Η Όλγα έχει εξελιχθεί σε σημαντική επιχειρηματία της περιοχής. Δείχνει αδυναμία στον Αλέξη, τον γιο που έχει αποκτήσει με τον σύζυγό της, τον Αντώνη. Παράλληλα, ο τραυματισμένος Άρης μεταφέρεται από την Αφρική σε νοσοκομείο στην Ελλάδα. Ο πατέρας του, ο Μιχάλης, αγωνιά όταν μαθαίνει ότι η ζωή του Άρη κινδυνεύει.

Οι αποκαλύψεις της Ασημακοπούλου για το ρόλο της

Η Έλενα Ασημακοπούλου παραχώρησε μια αποκλειστική συνέντευξη στο ''Πρωινό μας'' την Παρασκευή 16/9 μιλώντας για τη ζωή της γενικότερα, αλλά και για την επιστροφή της στην τηλεόραση με το νέο σίριαλ.

Η ηθοποιός είναι ομολογουμένως πολύ ενθουσιασμένη με το εγχείρημα αυτό, με τα γυρίσματα να έχουν ξεκινήσει, αφού την Δευτέρα 19/9 έχει προγραμματιστεί η μεγάλη πρεμιέρα. Έτσι λοιπόν, η ηθοποιός περιέγραψε στον αέρα της εκπομπής τον ρόλο, που θα υποδύεται, αποκαλύπτοντας μάλιστα και κάποια πονετικά στοιχεία για τη ζωή της ηρωίδας, Ρένας Σερέτη.

«Κάνω τη Ρένα Σερέτη, μια ταλαιπωρημένη γυναίκα, που δεν περνάει καλά γιατί ζει με έναν άντρα, που είναι αλκοολικός. Έχει επίσης ένα απωθημένο, καθώς δεν έχει κάνει παιδάκι. Είναι ένα σίριαλ με πολύ ωραία πλοκή».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Άγρια Γη: Σκηνές που ''κόβουν'' την ανάσα - Κυκλοφόρησε το επίσημο trailer της σειράς

Άγρια Γη: Ο Νικόλας επιστρέφει για να βρει την κλεμμένη του ζωή