Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

H Μαρία Γεωργιάδου υπογράφει το σενάριο της νέας καθημερινής δραματικής σειράς του ΣΚΑΪ, «Άγρια Γη» και τη σκηνοθεσία οι Χάρης Μαζαράκης, Λίνος Χριστοδούλου. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, οι Στέφανος Μιχαήλ, Ζέτα Δούκα, Παναγιώτα Βιτετζάκη και Θανάσης Πατριαρχέας και το περιοδικό TV24 έχει όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ.

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου

Ενας άντρας επιστρέφει στη γη που γεννήθηκε και έζησε, στη γη που ήταν δική του αλλά δεν του ανήκει πια. Μυρίζει το χώμα, το νιώθει εύφορο και βαρύ στα δάχτυλά του, όπως και πριν χρόνια, όταν μια απαγωγή έκοψε στα δύο το νήμα της ζωής του και του γνώρισε την άγρια πλευρά της, στερώντας του οικογένεια και περιουσία, αναγκάζοντάς τον να κρυφτεί πίσω από μια νέα ταυτότητα. Ο Άρης (Στέφανος Μιχαήλ) πολεμά και επιβιώνει αλλά ποτέ δεν ξεχνά τι του στέρησαν (δείτε εδώ το πρώτο trailer της σειράς).

Aυτό είναι το συγκλονιστικό σενάριο της δραματικής καθημερινής σειράς «Άγρια γη», που έρχεται στον ΣΚΑΪ το φθινόπωρο, το σενάριο της οποίας υπογράφει η έμπειρη πλέον Μαρία Γεωργιάδου. Ανθρώπινες σχέσεις, συμφέροντα, πάθη και ακραίες καταστάσεις δοκιμάζουν καθημερινούς ανθρώπους. Σε μια επαρχιακή πόλη, η ζωή κοντά στη γη κάνει τα πράγματα πιο απλά, πιο ουσιαστικά.

Άγρια Γη γυρίσματα

Τα πρόσωπα είναι ευαίσθητα και ταυτόχρονα σκληρά σαν τη γη που τους θρέφει. Καλό και κακό συνυπάρχουν και οδηγούν τις ζωές τους σε έναν πόλεμο που δεν τελειώνει ποτέ. Τα κρυμμένα μυστικά, η ανάγκη για δικαίωση και η δίψα για εκδίκηση, σκεπάζουν τη φωνή της λήθης. Στην «Αγρια γη», η δύναμη της εκδίκησης συγκρούεται με τη δύναμη της αγάπης. Μιας αγάπης που ξεκίνησε μαζί με το κακό που έχει απλώσει τις ρίζες του παντού.

Η υπόθεση της σειράς «Άγρια Γη»

Ο Άρης γυρίζει στην «Αγρια γη» και πιάνει το νήμα της ζωής του ξανά. Μόνο που για να ενώσει τις άκρες του που κόπηκαν, θα πρέπει να σκάψει βαθιά και να τιμωρήσει αυτή που έφταιξε. Τη γυναίκα που άρπαξε την περιουσία του και του στέρησε τον μικρό του αδελφό, την Ολγα (Ζέτα Δούκα). Επιστρέφει στο κτήμα των γονιών του, πλημμυρισμένος νοσταλγία και μνήμες - κάποιες απ’ αυτές όμορφες και πάντα ζωντανές. Στιγμές με τους γονείς του, το άλογό του και την παιδική του φίλη, την Ελπίδα (Παναγιώτα Βιτετζάκη), την κόρη της γυναίκας που ευθύνεται για όλα.

Ο Αρης ξαναβλέπει την Ελπίδα, παντρεμένη πια και με παιδί. Οταν φτάνει στον τόπο του και χωρίς να το επιλέγει, γίνεται το πεπρωμένο της. Το ίδιο όμως κι εκείνη γι’ αυτόν. Γίνεται η δύναμη που θα μπορούσε να τον επαναφέρει σ’ αυτό που είναι στ’ αλήθεια, στον άντρα που θέλει να αγαπήσει, να αγαπηθεί και να αφήσει το βαρύ φορτίο της εκδίκησης πίσω του.

Πρωταγωνιστές και πρεμιέρα

Η σειρά θα συστηθεί στο κοινό στις αρχές του φθινοπώρου, ενώ θα προβάλλεται καθημερινά στην απογευματινή ζώνη του καναλιού. Παίζουν ακόμα: Ορέστης Τζιόβας (Γιώργος Χαρίσης), Θανάσης Πατριαρχέας (Μάνος Πεταλάς), Λήδα Ματσάγγου (Ρόζα Γρίβα), Χριστόδουλος Στυλιανού (Αντώνης Καράς), Κώστας Φαλελάκης (Μιχάλης Μάρκου), Νίκος Αρβανίτης (Γρηγόρης Φωτειάδης), Στράτος Τζώρτζογλου (Θωμάς Ζαφειρίου), Νικολέττα Βλαβιανού (Φιλιώ Μηλιώνη), Ελενα Ασημακοπούλου (Ρένα Σερέτη), Γιώργος Κοσκορέλλος (Αλέξης Καράς), Αλέξανδρος Δαβιλάς (Βαγγέλης Φωτειάδης), Πέτρος Σκαρμέας (Στέφανος Ζαφειρίου) κ.ά. Στον ρόλο της Μυρτώς η Μαρία Ζορμπά και στον ρόλο της Αρετής η Σόφη Ζαννίνου.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Αποκλειστικό: Σοκ στον Άπιστο - Η Ντερίν μένει ανάπηρη

Γη της Ελιάς - αποκλειστικό: Το σκοτεινό μυστικό που ενώνει Αλέξη και Χρήστο