Από Πέννυ Μαστοράκου

Τις τελευταίες μέρες, πολλοί εκ των πρωταγωνιστών της Γης της Ελιάς, που σήμερα Δευτέρα 19/9 κάνει την πρεμιέρα της με τον καταιγιστικό δεύτερο κύκλο, είναι καλεσμένοι σε εκπομπές, και ο καθένας βάζει το λιθαράκι του με τα spoiler που δίνει (δείτε εδώ τι αποκάλυψαν Ιορδανίδης και Νεοφύτου) κάνοντας μεγαλύτερη την αγωνία μας.

Η Δώρα Χρυσικού λοιπόν, έκανε και εκείνη της αποκαλύψεις της το πρωί της Δευτέρας 19/9 όταν βρέθηκε καλεσμένη στο «MEGA Καλημέρα» και μίλησε για τον ρόλο της ως Αρετή Καπερνάρου, αλλά και το τι θα συμβεί στην ζωή της ηρωίδας της, αλλά και για την δικαστική διαμάχη με τον Γιώργο Κιμούλη.

Οι αποκαλύψεις της Χρυσικού για τη Γη της Ελιάς

«Θα έχει πολλές ανατροπές. Θα γίνει χαμός. Στη ζωή της Αρετής μπαίνει ο Θανάσης, ο οποίος έχει αναφερθεί γιατί είναι ο σύντροφος της Αναστασίας. Ήταν ο άνθρωπος που η Αναστασία ήταν έτοιμη να παντρευτεί. Εμφανίζεται κι η Αρετή δεν χάνει χρόνο. Κάτι γίνεται εκεί πέρα»

«Όμως, ο Θανάσης κρύβει πολλά μυστικά και δεν είναι αυτός που φαίνεται. Πάει να της κάνει μία κασκαρίκα, αλλά με την Αρετή δεν τα βγάζεις εύκολα πέρα, οπότε εκεί θα υπάρξουν ανατροπές και πολύ γέλιο. Ο Στάθης, από την άλλη, έχει τα δικά του μπλεξίματα», συμπλήρωσε στη συνέχεια η ηθοποιός.

Στην αγκαλιά του Διονύση Παπανδρέου - Η ανάρτηση της Ιφιγένειας Τζόλα για την πρεμιέρα

Η Ιφιγένεια Τζόλα είναι εξαιρετικά ενεργή στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και έτσι, λίγες ώρες πριν τη μεγάλη πρεμιέρα της επιτυχημένης σειράς του Mega, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους, μία φωτογραφία με τον τηλεοπτικό της σύζυγο.

Η Ιφιγένεια Τζόλα και ο Διονύσης Παπανδρέου είναι εξαιρετικά δεμένοι τόσο μπροστά όσο και πίσω από τις κάμερες, χωρίς ωστόσο να έχει επιβεβαιώσει κανένας από τους δύο αν υπάρχει κάτι παραπάνω ανάμεσά τους.

Τζόλα Παπανδρέου Γη της Ελιάς

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Χωρίς τον Διονύση Παπανδρέου στο πλευρό της - Η Ιφιγένεια Τζόλα τα «έσπασε» με άλλον πρωταγωνιστή από τη Γη της Ελιάς

Κάνει τον γύρο του διαδικτύου - Η σκηνή από το β' κύκλο της Γης της Ελιάς με τον Διονύση Παπανδρέου και την Ιφιγένεια Τζόλα