Από TV24 Team

Τα γυρίσματα για τη νέα σεζόν της επιτυχημένης σειράς του Mega, «Γη της Ελιάς» βρίσκονται σε εξέλιξη, ενώ τη Δευτέρα (19/9), η σειρά κάνει επιτέλους πρεμιέρα (δείτε εδώ τι θα παρακολουθήσουμε στα πρώτα επεισόδια της σεζόν).

Η Ιφιγένεια Τζόλα και ο Διονύσης Παπανδρέου έχουν πιάσει για τα καλά δουλειά μιας και αυτή τη χρονιά, οι χαρακτήρες τους έχουν πολλά να ζήσουν (δείτε εδώ το τρυφερό βίντεό που ανέβασαν πριν τα γυρίσματα).

Η Ιφιγένεια Τζόλα τα «έσπασε» με τον Αλέξανδρο Μαρτίδη από τη Γη της Ελιάς

Κάπου ανάμεσα στα γυρίσματα λοιπόν, η Ιφιγένεια Τζόλα αποφάσισε να διασκεδάσει με τους συμπρωταγωνιστές της από τη σειρά και έτσι μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο στο οποίο έχει βγει μαζί με τον Αλέξανδρο Μαρτίδη, τον ηθοποιό που υποδύεται δηλαδή τον αστυνόμο Κουράκο στη σειρά.

Από την έξοδο ωστόσο όπως φαίνεται έλειπε ο Διονύσης Παπανδρέου, ο οποίος όπως έδειξε μέσα από το Instagram του, συνεχίζει κανονικότατα τα γυρίσματα, χωρίς ρεπό.

Διονύσης Παπανδρέου Γη της Ελιάς

Τι θα συμβεί στους χαρακτήρες τους στα νέα επεισόδια

Μεγάλη συμφορά πέφτει στο σπίτι Στεφανέα, παρότι στην πρώτη σεζόν πέρασαν και αυτοί τον δικό τους Γολγοθά με τον τραυματισμό του Φίλιππου, και της κόρης τους μικρής Στέλλας. Από ότι φαίνεται τα βάσανά τους δεν τελειώνουν εδώ, καθώς από τις σκηνές που βλέπουμε στο νέο trailer που είδε το φως της δημοσιότητας, ο Φίλιππος και η Βασιλική αγνοούνται!

Πανικόβλητη η Χάιδω και ο Στάθης αντιλαμβάνονται πως τα παιδιά τους έχουν αρπαχθεί, και ένας νέος κύκλος αγωνίας ξεκινά για την Γη της Ελιάς.

Χωρίς να το καταλάβουν εμπλέκονται σε ένα κύκλωμα και από το πουθενά τέσσερις άντρες θα ορμήσουν στο ζευγάρι, με τους δύο να κρατούν τον Φίλιππο και τους άλλους δύο αρπάζουν τη Βασιλική. Ο Φίλιππος παλεύει να ελευθερωθεί την ίδια στιγμή που δεν βλέπει κάπου γύρω του την γυναίκα του.

Οι οικογένειές τους ανησυχούν μέχρι που πλέον είναι πεπεισμένοι πως κάτι κακό έχει συμβεί, και τότε ξεκινάει το κακό, καθώς τίποτα πια δεν είναι ίδιο με πριν.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς: Το στοιχείο που ανατρέπει τα πάντα - Το βίντεο που θα κρίνει τη μοίρα της Αθηνάς

Γη της Ελιάς: Ο Πάνος Μουζουράκης ερμηνεύει το νέο τραγούδι της σειράς του MEGA - «Η Γιορτή»