Από Στέλλα Μούτσιου

Γνωρίζουμε πολύ καλά, πλέον, πως η Αθηνά θα οδηγηθεί στη φυλακή, στον δεύτερο κύκλο της Γη της Ελιάς, και πως μάλιστα θα βασανιστεί, ωστόσο αυτό που δεν είχε συζητηθεί μέχρι τώρα είναι ο τρόπος με τον οποίο η μητέρα της, Μαρία, θα μάθει για την απόφαση του δικαστηρίου για την κόρη της και ποια θα είναι η αντίδρασή της.

Η αντίδραση της Μαρίας για την φυλάκιση της Αθηνάς στη Γη της Ελιάς

Η ίδια, λοιπόν, θα βρίσκεται στο Σούνιο και την ώρα που θα παρακολουθεί τις ειδήσεις στην τηλεόραση, θα μάθει μαθαίνει όλα όσα συνέβησαν με την Αθηνά στην Μάνη.

Ήδη πριν ενημερωθεί για το οτιδήποτε, το προαίσθημα της είναι κακό και προσπαθούσε να κάνει πράγματα ώστε να ξεχαστεί και να κάνει μόνο θετικές σκέψεις. Έτσι, μόλις θα καταλάβει τι ακριβώς έχει συμβεί θα "τα χάσει" από την αγωνία της και τοπρώτο πράγμα που θα κάνει είναι να βρεθεί στην Μάνη για να την δει και να της μιλήσει ακόμη και πίσω από τα σίδερα της φυλακής.

Γη της Ελιάς

Οι αποκαλύψεις της Μάρως Κοντού για την σειρά

Την Κυριακή 18/9 στην εκπομπή του MEGA, Χαμογέλα και Πάλι, βρέθηκε η Μάρω Κοντού, η οποία συμμετέχει στη Γη της Ελιάς και προχώρησε σε δηλώσεις για τις εξελίξεις της σειράς που θα καθηλώσουν τους τηλεθεατές για ακόμη μία χρονιά, όπως έκαναν άλλωστε και ο Ιορδανίδης μαζί με την Νεοφύτου πρόσφατα.

Πιο συγκεκριμένα, αναφέρθηκε σε έναν χωρισμό, τον οποίο κανείς δεν θα περιμένει, ωστόσο τόνισε πως ένας νέος έρωτας θα αναπτυχθεί ανάμεσα σε δύο πρόσωπα. Μάλιστα, μίλησε και για έναν φόνο μία γυναίκας, την οποία φυσικά δεν αποκάλυψε.

«Ο νέος κύκλος θα είναι όλο εκπλήξεις. Θα σας τινάξει στον αέρα. Ξέρω ότι χωρίζει ένα ζευγάρι που ήταν πολύ αγαπημένο και γλυκό. Ξέρω ότι συλλαμβάνονται κάποιοι, ξέρω ότι γεννιέται ένας καινούριος φανταστικός έρωτας που δεν τον περιμένει κανείς, ξέρω ποια γυναίκα πεθαίνει…

Είπα αρκετά παιδιά, αλλά ειλικρινά δεν ξέρω πολλά περισσότερα. Η Βάνα Δημητρίου είναι πολύ φειδωλή όταν πάω να τη ρωτήσω κάτι», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς: Αντιδράσεις με τον γάμο της Μαρίνας και του Μάνου

Γη της Ελιάς: Φωτογραφίες και περιλήψεις από τα επεισόδια της εβδομάδας (19-25/9)