Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Μπορεί οι περισσότεροι να περίμεναν πως φέτος η Σμαράγδα Καρύδη θα αφοσιωθεί στην παρουσίαση του Celebrity Game Night, το οποίο θα επιστρέψει σύντομα στις οθόνες μας, ωστόσο η ηθοποιός είναι έτοιμη να βρεθεί σε μία νέα σειρά (δείτε εδώ τι εξομολογήθηκε για την καριέρα της).

Η σειρά στην οποία θα συμμετέχει η Σμαράγδα Καρύδη

Η εν λόγω σειρά βέβαια δε θα είναι του Mega αλλά του Star και θα είναι παραγωγής του Νίκου Κοκλώνη. Προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστές πολλές λεπτομέρειες για τη σειρά, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει σε σενάριο Βίκυς Αλεξοπούλου και σκηνοθεσία Πιέρρου Ανδρακάκου.

Οι συντελεστές της σειράς βρίσκονται αυτή την περίοδο στην αναζήτηση του άνδρα πρωταγωνιστή, μιας και όπως όλα δείχνουν έχουν ήδη δώσει τα χέρια με τη Σμαράγδα Καρύδη.

Σμαράγδα Καρύδη Star

Η ερωτική σκηνή με τον Θοδωρή Αθερίδη που δεν ξεχνά

Το πρωί της Πέμπτης 12/5 η εκπομπή «Πάμε Δανάη» στην καθιερωμένη ενότητα «Vintage Stories» μας θύμισε την αγαπημένη μας σειρά της προηγούμενης δεκαετίας, «Φίλα τον Βάτραχό σου», με πρωταγωνιστές την Σμαράγδα Καρύδη και τον Θοδωρή Αθερίδη.

Στον αέρα της εκπομπής η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στην χημεία που είχε με τον συμπρωταγωνιστή της, ενώ αποκάλυψε και δυο άγνωστα περιστατικά από τα γυρίσματα.

«Είχαμε πάει, υποτίθεται, απομονωμένα σε ένα εξοχικό σπίτι με τον Θοδωρή, είμαστε μπροστά στο τζάκι και έχουμε ερωτική σκηνή. Είχαμε κάποια ερωτικά λόγια να πούμε που, δεν ξέρω, κάπως μας φαίνονταν αστεία. Δεν ξέρω πως ακριβώς μας ήρθε και αρχίσαμε να μιλάμε σαν τον Παπανδρέου και τον Καραμανλή. Κάναμε αυτή τη στιγμή, έτσι και παίχτηκε, που είπαμε τα λόγια αυτά ως Καραμανλής και Παπανδρέου. Οι συγχωρεμένοι, οι γέροι».

«Από τα τελευταία γυρίσματα της σειράς θυμάμαι πως ήταν ένας γάμος που κάναμε με τον Θοδωρή και τον κάναμε Άνοιξη. Εγώ είχα μια τρομερή αλλεργία και δεν μπορούσα να κάνω καθόλου το γύρισμα. Είχε τρομερή γύρη εκεί που είχαμε πάει για το γύρισμα και σε όλη τη διάρκεια έκλαιγα και σταματούσαμε. Ήταν ένα δράμα αυτός ο γάμος», θυμήθηκε η ηθοποιός.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς: Συντετριμμένη η Μαρία λόγω της Αθηνάς - Απόσπασμα από το πρώτο επεισόδιο της σεζόν

Σασμός: Η μοίρα τους παίζει παράξενο παιχνίδι - Σε σοκ Αργυρώ και Άσπα στα νέα επεισόδια