Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος είναι έτοιμος να πραγματοποιήσει τη μεγάλη του επιστροφή στα τηλεοπτικά δρώμενα, μέσα από το νέο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της ΕΡΤ, «Πρωίαν σε είδον». Στο πλευρό του θα έχει την Τζένη Μελιτά.

Η εκπομπή θα προβάλλεται καθημερινά στη δημόσιας τηλεόραση, στις10-12:00 και αποτελεί την πρώτη προσπάθεια της ΕΡΤ να εντάξει την ψυχαγωγία στην πρωινή ζώνη, με θέματα που θα χαλαρώνουν το τηλεοπτικό κοινό, καθώς και με πλούσιο ρεπορτάζ για όλες τις εξελίξεις.

Με βασικό πυλώνα το χιούμορ, το «Πρωίαν σε είδον» βάζει την δημόσια τηλεόραση δυναμικά στη μάχη του ανταγωνισμού, κάτι που φάνηκε και μέσα από το trailer που έχει κυκλοφορήσει εδώ και κάποιες μέρες (δείτε το εδώ).

Η πρεμιέρα του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Τζένη Μελιτά στην ΕΡΤ

Σεργουλόπουλος Μελιτά ΕΡΤ

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει, η επικρατέστερη ημερομηνία για την πρεμιέρα της εκπομπής, είναι η Δευτέρα 3 Οκτωβρίου και το μόνο σίγουρο είναι πως το κοινό έχει μεγάλη αγωνία για δει τι έχει ετοιμάσει η δημόσια τηλεόραση.

Τι έχει συμβεί ανάμεσα στον Σεργουλόπουλο και την Μπακοδήμου

Ο Στέλιος Παρλιάρος παραχώρησε συνέντευξη την Τρίτη 13/9 στο Super Κατερίνα και μεταξύ των όσων δήλωσε ο pasrty chef για την καριέρα του, μίλησε και για το πρόσωπο του πολύ καλού του φίλου, Φώτη Σεργουλόπουλου.

Ο τελευταίος επιστρέφει στην τηλεόραση με νέα εκπομπή, χωρίς βέβαια να έχει το νέο αυτό ξεκίνημα καμία σχέση με τη Μαρία Μπακοδήμου, με την οποία ήταν για χρόνια τηλεοπτικό ζευγάρι. Ο κοινός τους φίλος, επιβεβαίωσε πως δεν έχουν πλέον επαφές με τον ίδιο να στεναχωριέται, χωρίς ωστόσο να ξέρει το λόγο.

«Το πιο αστείο που έχουν γράψει είναι το παιδί με τον Φώτη. Δηλαδή έλεος! Προχτές είχε τα γενέθλιά του, κάνουμε πάρα πολύ παρέα με τον Φώτη και ήταν και το παιδί του εκεί και του λέει “έλα, πήγαινε στον μπαμπά” και γελάγαμε.

Στεναχωριέμαι που δεν μιλάει ο Φώτης στη Μαρία. Δεν λέει ούτε ο ένας ούτε ο άλλος τι έχει συμβεί. Εγώ τους αγαπάω και ξεχωριστά και τους δύο μαζί».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Quiz: Ποιος πασίγνωστος πανελίστας που κάνει κρα για δημοσιότητα βρίζει δημοσιογράφους όταν...

Επιτέλους έγινε γνωστό: Η ημερομηνία της πρεμιέρας του J2US - Τι συμβαίνει με τον 4ο κριτή