Από Στέλλα Μούτσιου

Τα πάνω κάτω έχουν έρθει στα ελληνικά κανάλια εξαιτίας της κηδείας της Βασίλισσας Ελισάβετ που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 19/9, καθώς προσπαθούν να εντάξουν οτιδήποτε κρίνεται απαραίτητο για να καλυφθεί σωστά η τελετή, αλλά και να ενημερωθεί ο κόσμος για τη ζωή της σπουδαίας γυναίκας. Έτσι, για παράδειγμα ο ANT1 έχει ετοιμάσει μία βιογραφική ταινία για την ίδια.

Η απόφαση του STAR για την κηδεία της Βασίλισσας Ελισάβετ

Για να μπορέσει να ακολουθήσει, λοιπόν, τον ανταγωνισμό και το STAR τη Δευτέρα, έχει αποφασίσει να εντάξει στο πρόγραμμα του μία έκτακτη ενημερωτική εκπομπή, χωρίς, βέβαια, να μετρατρέψει ολόκληρο το πρόγραμμα σε ενημερωτικό μαραθώνιο όπως θα κάνει ο ΣΚΑΪ και το OPEN αλλά και η ΕΡΤ μέσω του ERTNEWS.

STAR
Facebook / STAR TV

Πρόκειται, δηλαδή, για ένα διευρυμένο δελτίο ειδήσεων, το οποίο θα παρουσιάσει ο Γιώργος Ευγενίδη και αντί να ξεκινήσει στις 15.00, όπως γίνεται συνήθως, θα έχει μεγαλύτερη διάρκεια και θα ξεκινήσει 1 ώρα νωρίτερα, δηλαδή στις 14.00. Από το Λονδίνο η απεσταλμένη του σταθμού, Κατερίνα Παπακωστοπούλου και ολόκληρο το δημοσιογραφικό επιτελείο θα μεταδίδουν λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις.

Εκτός του OPEN και η Μάριον Μιχελιδάκη την Δευτέρα 19/9

Τα πάνω κάτω έχουν έρθει μετά τον θάνατο της Βασίλισσας Ελισάβετ και στην Ελλάδα, καθώς πολλέες αλλαγές έχουν προκύψει στα κανάλια ώστε να μπορούν να μεταδώσουν την κηδεία της, την Δευτέρα 19/9. Πέρα, λοιπόν, από τον Νίκο Μουτσινά, ο οποίος, όπως έχει ανακοινωθεί ήδη, θα χάσει την πρεμιέρα του γι' αυτόν τον λόγο, επηρεάζεται και η Μάριον Μιχελιδάκη.

Παρόλο που είναι σε διαφορετικούς σταθμούς, όλοι ακολουθούν την ίδια λογική και έτσι η εκπομπή Μέρα Μεσημέρι με την Μάριον δεν θα πραγματοποιηθεί την ίδια ημέρα. Το ίδιο ισχύει και για την εκπομπή Εμείς, της Ίνας Ταράντου, η οποία νοσεί και με κορωνοϊό, καθώς ανήκουν στο ψυχαγωγικό κομμάτι της τηλεόρασης και όχι τόσο στης ενημέρωσης.

Μάριον Μιχελιδάκη

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Χάος» πάνω από το φέρετρο της Βασίλισσας Ελισάβετ - Ένας άνδρας το πλησίασε και...

The Crown: Η μεγάλη απόφαση των δημιουργών μετά τον θάνατο της Βασίλισσας Ελισάβετ