Από Στέλλα Μούτσιου

Μπορεί ο Ηλίας Ψινάκης να πέρασε μερικές στιγμές θλίψης εξαιτίας του θανάτου της αγαπημένης του φίλης Ειρήνης Παππά, ωστόσο τα δυσάρεστα νέα συνεχίζονται για τον ίδιο, καθώς η εκπομπή του "Στο Γηροκομείο" δεν θα συνεχιστεί στην τηλεόραση.

Η είδηση έγινε γνωστή μέσα από την εκπομπή "Καλύτερα Δε Γίνεται" το πρωί του Σαββάτου 17/9, όπου ο ρεπόρτερ εξήγησε πως το κανάλι είχε ζητήσει να έχει εβδομαδιαία συμμετοχή στο πρόγραμμά του, με τον Ηλία Ψινάκης να αρνείται, αφού δεν ήθελε να είναι απλώς ένα τηλεοπτικό πρότζεκτ, ενώ επιθυμεί να κρατήσει την επιτυχία του και το δέσιμο με τους φίλους του σε άλλες πλατφόρμες, εστιάζοντας κυρίως στο youtube, παρουσιάζοντας ένα επεισόδιο το μήνα.

Τα επεισόδια καινούρια επεισόδια που ετοιμάζει θα ξεκινήσουν να προβάλλονται από τον Οκτώβριο και σε αυτά θα βρίσκονται ο Βαγγέλης Περρής, αλλά και δυο αστέρες από το Χόλιγουντ.

Εκτός MEGA ο Ηλίας Ψινάκης και το Γηροκομείο

Ο μάνατζερ "σπάει" τη σιωπή του για την εκπομπή της Πάνια

Λίγες μόνο ώρες μετά την γνωστοποίηση της αποχώρησης της Αννίτας Πάνια, έπειτα από την λήξη της συνεργασίας τους, από το Open, και ακούστηκαν φήμες που την ήθελαν να πηγαίνει σε άλλο κανάλι και να κάνει εκπομπή με τον λατρεμένο στο κοινό, Ηλία Ψινάκη.

Ο ίδιος ο Ηλίας Ψινάκης, το πρωί της Τετάρτης 14/9 έδωσε άμεσα τέλος στα συγκεκριμένα σενάρια, όταν έκανε δηλώσεις στην εκπομπή Breakfast@Star, όπου ρωτήθηκε για το συγκεκριμένο ενδεχόμενο όπως ήταν φυσικό.

«Η Αννίτα, ο Περρής και εγώ θέλουμε να φέρουμε μια καινούργια πρόταση στην τηλεόραση. Έχουμε βαρεθεί τα συνηθισμένα και ετοιμάζουμε κάτι αρκετά διαφορετικό με πολύ… κλάμα. Αυτό όμως το διαφορετικό δεν μπορεί να φιλοξενηθεί στην τηλεόραση. Συνεπώς όχι, δεν θα το δούμε στο MEGA» ανέφερε χαρακτηριστικά ο γνωστός μάνατζερ και παρουσιαστής.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Την καριέρα μου την οφείλω στον...» - "Έσπασε" τη σιωπή της για πρώτη φορά η Δέσποινα Μοίρου στον αέρα του ALPHA

"Τα έχασε" με τον Γρηγόρη Γκουντάρα η Κατερίνα Καινούργιου - Τι συνέβη στον ALPHA;