Από Στέλλα Μούτσιου

Πέρα από την Αλεξάνδρα Ταβουλάβη, στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, Super Κατερίνα, το πρωί της Παρασκευής 16/9, μίλησε και η Δέσποινα Μοίρου, μία ηθοποιός η οποία έχει αποταβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας τα τελευταία χρόνια.

Η ίδια αναφέρθηκε σε διάφορα θέματα που αφορούν την προσωπική της ζωή, αλλά και την καριέρα της, για την οποία, μάλιστα, δήλωσε πως οφείλεται ένας συγκεκριμένος ηθοποιός. Ο λόγος για τον Γιάννη Μπέζο.

Οι δηλώσεις της Δέσποινας Μοίρου για τον Γιάννη Μπέζο

«Την καριέρα μου την οφείλω στον Γιάννη Μπέζο. Στηρίζω τις κακοποιημένες γυναίκες πληρώνοντας όλα τα δικαστικά τους έξοδα. Οι ηθοποιοί που έχουν κατηγορηθεί για σεξουαλική κακοποίηση θα έπρεπε να μπαίνουν σε μαύρη λίστα», είπε αρχικά.

Και στη συνέχεια: «Έχω δικό μου κελί σε δύο μοναστήρια. Απαράδεκτες οι δηλώσεις του Μητροπολίτη Δωδώνης, η Ελλάδα βρίσκεται 100 χρόνια πίσω».

Το νέο τηλεοπτικό βήμα του ηθοποιού στην τηλεόραση

Σε νέο ρόλο αναμένεται να δούμε τον Γιάννη Μπέζο, ο οποίος εδώ και καιρό φλερτάρει με την ιδέα να μπει και στον χώρο της παρουσίασης, με μουσική εκπομπή. Οι συμφωνίες εν τέλει με το κανάλι, που μιλούσε πήγαν καλά και πλέον έχουμε και την επίσημη ανακοίνωση.

Μέσα από το νέο πρόγραμμα του Open θα βλέπουμε κάθε εβδομάδα τον ηθοποιό, στο νέο του αυτό εγχείρημα. Πιο αναλυτικά, ο σταθμός εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση σχετικά με το ''Ό,τι αγαπώ'', για την οποία εκπομπή έγραψε κα ένα δικό του σημείωμα ο Γιάννης Μπέζος.

Πώς γεννιούνται τα τραγούδια; Ποια είναι η σαρωτική τους δύναμη που εισβάλλει μέσα μας για να φτιάξει το soundtrack της ζωής μας;

Ιδανικός οικοδεσπότης, οξυδερκής και πνευματώδης, ο Γιάννης Μπέζος έρχεται για να πάρει τα πράγματα από την αρχή. «Ό,ΤΙ ΑΓΑΠΩ» είναι οι λιτές αποσκευές που αξίζει να κρατάμε στη ζωή μας – οι ιστορίες, οι μελωδίες, οι αναμνήσεις, οι φίλοι.

Κάθε εβδομάδα το «Ό,ΤΙ ΑΓΑΠΩ» με τον Γιάννη Μπέζο, θα φιλοξενεί φίλους. Γνωστούς καλλιτέχνες μαζί με την παρέα τους που θα ξετυλίγουν μέσα από τραγούδια που τους έχουν στιγματίσει, τις δικές τους προσωπικές ιστορίες, με χιούμορ και απρόοπτα.

Ένα καλειδοσκόπιο χαράς και συγκίνησης, με σπάνιο αρχειακό υλικό από τον κάθε καλεσμένο, με μουσικές εκπλήξεις, απρόσμενες καλλιτεχνικές συμπράξεις και πάνω από όλα, με μοναδικές ερμηνείες από αξέχαστα ελληνικά και ξένα τραγούδια.

Το σημείωμα του Γιάννη Μπέζου :
Όταν κάποιο τραγούδι ανεβαίνει στα χείλη μας είτε από ανάγκη εσωτερική, είτε από διάθεση για συμμετοχική διασκέδαση, ένας κόσμος δημιουργείται μέσα μας και στη σκέψη μας και στην καρδιά μας. Τους μαγικούς ήχους της μουσικής τους εμπεριέχουμε έτσι κι αλλιώς. Ποια ανάγκη ιστορική, χρονική, κοινωνική ή προσωπική γεννάει το κάθε τραγούδι; Και γιατί αυτό μας συντροφεύει και μας παρηγορεί μέχρι τώρα;

Το καλό τραγούδι δεν έχει ηλικία. Το χαϊδεύει ο χρόνος και κάθεται για τα καλά στην καρδιά μας. Ιδού λοιπόν μια ευκαιρία για τους καταξιωμένους μέσα στα χρόνια υπηρέτες της μουσικής αλλά και για τους νεότερους, να αναμετρηθούν με μελωδίες και λόγια που έγραψαν και είπαν άλλοι ομότεχνοί τους.

Αν μπορούσαμε να γίνουμε κοινή ανάσα με τους τηλεθεατές μας αυτό θα ήταν ευλογία.

Γιάννης Μπέζος

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

"Τα έχασε" με τον Γρηγόρη Γκουντάρα η Κατερίνα Καινούργιου - Τι συνέβη;

Απίστευτη αποκάλυψη - Μισούσε ο ένας τον άλλο και πλέον είναι στο ίδιο πάνελ του ''Super Κατερίνα''