Από Στέλλα Μούτσιου

O Γρηγόρης Αρναούτογλου παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα του "Πρωινού", το πρωί της Τρίτης 13/9, και, πέρα από την μάχη με τα κιλά του, μίλησε για την πορεία του στην τηλεόραση και για το γεγονός πως το βραδινό του σόου, The 2Night Show, συνεχίζει για 7η χρονιά στην τηλεόραση.

Μάλιστα, ο παρουσιαστής εξέφρασε και ένα "παράπονό" του για το γεγονός πως όλοι θεωρούν ότι εάν ένας άνθρωπος βρίσκεται στο "γυαλί" για πάνω από 30 χρόνια, έχει παλιώσει, ενώ για οποιοδήποτε άλλο επάγγελμα το θεωρούν πολύ θετικό δείγμα.

Οι δηλώσεις του Γρηγόρη Αρναούτογλου για την εκπομπή του

«Το 7 ξέρεις είναι παράξενος αριθμός. 7 χρόνια φαγούρα, 7 θαύματα του κόσμου, τα 7 κακά, έχει πολλά. Το 7 δηλαδή είναι παράξενο. Αν θέλει ο Θεός, πρώτα ο Θεός, πραγματικά, εμένα η ζωή μου θα ήθελα να κλείσει επαγγελματικά με αυτή την εκπομπή. Δεν θα ήθελα να την σταματήσω. Δηλαδή, όσα χρόνια και να μπορούσα να την συνεχίσω, να τέλειωνε η καριέρα μου με αυτή την εκπομπή», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Η δικιά μας η δουλειά δεν... το τέλος μπορεί να έρθει πολύ σύντομα. Μπορεί να ξεκινάς και του χρόνου να μην έχεις πρόταση».

Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για τη πρεμιέρα του ''Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος''

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είναι χωρίς καμία αμφιβολία ένας πολύ επιτυχημένος παρουσιαστής με ένα πολύ δυναμικό πρόσωπο στο χώρο της τηλεόρασης εδώ και πάρα πολλά χρόνια.

Αποδεδειγμένα, όποια εκπομπή και να αναλάβει ο παρουσιαστής ''σκίζει'' σε νούμερα και κάτι αντίστοιχο συνέβη λοιπόν και με το ''Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος''. Μετά τα από καρδιάς λόγια του Γρηγόρη για την εμπιστοσύνη του κοινού, το κανάλι με επίσημη ανακοίνωση έκανε γνωστό, πως από τις 19/9 θα είναι και πάλι στον αέρα.

Επέστρεψε μετά από 16 χρόνια και έκλεψε τις εντυπώσεις, τερματίζοντας 1o στη ζώνη προβολής του! Από τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου, το πιο δυνατό τηλεπαιχνίδι γνώσεων έρχεται και η πιο κλασική τηλεοπτική ερώτηση, «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;» θα ακουστεί και πάλι, από τον μοναδικό Γρηγόρη Αρναούτογλου.

15 ερωτήσεις, 3 βοήθειες, 2 μαξιλαράκια κι ένα μεγάλο έπαθλο 100.000 ευρώ! Ξεκινάμε, αμέσως, εντατικά μαθήματα και τεστάρουμε τις γνώσεις μας γιατί ο «Εκατομμυριούχος» κάνει πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 και η αγωνία θα χτυπήσει κόκκινο.

Αρναούτογλου εκατομμυριούχος

Καθημερινά στις 20:00, οι παίκτες μπορούν να διεκδικήσουν μέχρι και 100.000 ευρώ, αρκεί να δίνουν σωστές απαντήσεις. Φτάνει, όμως, μόνο η γνώση ή θέλει και τύχη; Τι παιχνίδια μπορεί να παίξει η μνήμη; Πώς θα καθορίσουν οι βοήθειες το τελικό αποτέλεσμα;

Πάμε να παίξουμε ξανά και να αλλάξουμε τη ζωή μας! Το «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;», με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, έρχεται τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου, και καθημερινά στις 20:00, για να χαρίσει γνώσεις, συγκινήσεις, απρόοπτα και συναρπαστικές στιγμές.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Όλα ξεκινάνε...» - Πολλά υποσχόμενος ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για τη νέα τηλεοπτική σεζόν

«Όταν ξεκίνησα και εγώ με τη Φαίη...» - Με αυτό τον τρόπο θέλει ο Γιώργος Λιάγκας να κλείσει την καριέρα του