Από Στέλλα Μούτσιου

Μία μία "σκάνε" οι πρεμιέρες για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, αφού το βράδυ της Πέμπτης 15/9 ανακοινώθηκε για το The 2Night Show και την Παρασκευή 16/9 το κανάλι του ANT1 δημοσίευσε και εκείνη για την εκπομπή "Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;".

Μαζί με όλες τις σειρές και τα σόου, λοιπόν, έτσι και ο συγκεκριμένος παρουσιαστής ξεκινά σήμερα, Δευτέρα 19/9 στις 20:00 το βράδυ και περιμένει να γνωρίσει όλους τους νέους παίκτες που θα προσπαθήσουν να διεκδικήσουν το μεγάλο έπαθλο.

Η ανακοίνωση του ANT1 για την πρεμιέρα του "Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;"

Από τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου, το πιο δυνατό τηλεπαιχνίδι γνώσεων έρχεται και η πιο κλασική τηλεοπτική ερώτηση, «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;» θα ακουστεί και πάλι, από τον μοναδικό Γρηγόρη Αρναούτογλου.

15 ερωτήσεις, 3 βοήθειες, 2 μαξιλαράκια κι ένα μεγάλο έπαθλο 100.000 ευρώ! Ξεκινάμε, αμέσως, εντατικά μαθήματα και τεστάρουμε τις γνώσεις μας γιατί ο «Εκατομμυριούχος» κάνει πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 και η αγωνία θα χτυπήσει κόκκινο.

Καθημερινά στις 20:00, οι παίκτες μπορούν να διεκδικήσουν μέχρι και 100.000 ευρώ, αρκεί να δίνουν σωστές απαντήσεις.
Φτάνει, όμως, μόνο η γνώση ή θέλει και τύχη; Τι παιχνίδια μπορεί να παίξει η μνήμη; Πώς θα καθορίσουν οι βοήθειες το τελικό αποτέλεσμα;

Πάμε να παίξουμε ξανά και να αλλάξουμε τη ζωή μας!

Το «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;», με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, έρχεται τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου, και καθημερινά στις 20:00, για να χαρίσει γνώσεις, συγκινήσεις, απρόοπτα και συναρπαστικές στιγμές.

Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;
Instagram / ΑΝΤ1

Πολλά υποσχόμενος ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για τη νέα τηλεοπτική σεζόν

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έχε χτίσει μια σχέση εμπιστοσύνης με το κοινό του κα αφού ολοκλήρωσε άλλη μια επιτυχημένη σεζόν και ευχαρίστησε τον κόσμο, που ήταν πιστός σε όλα τα ραντεβού, που έδωσαν, επιστρέφει στα παλιά.

Μέσα από πολύ σύντομες δηλώσεις, που έκανε τη Δευτέρα 12/9 στο Super Κατερίνα έδειξε τη χαρά του, που και φέτος ο ΑΝΤ1 του δίνει την ευκαιρία να παρουσιάζει αγαπημένα στο κοινό προγράμματα, αφού και το ''The 2night show'' αλλά και το ''Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος'' πήραν το πράσινο φως.

«Όλα ξεκινάνε, καλή επιτυχία σε όλους! Δε θέλω να πω κάτι άλλο είμαι και άυπνος, ευχαριστούμε που περιμένατε».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Η ζωή μου θα ήθελα να κλείσει επαγγελματικά με...» - Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αποκαλύπτει για το τέλος της καριέρας του

«Κόντεψα να χάσω το μυαλό μου» - Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αποκάλυψε στον αέρα του "Πρωινού" για την μάχη με τα κιλά του