Από Ελένη Μήτση

Διαφορετική έναρξη είδαμε τη Ζήνα Κουτσελίνη να κάνει στην εκπομπή ''Αλήθειες με τη Ζήνα'' την Παρασκευή 16/9 αφού δεν καλωσόρισε το κοινό της, ως είθισται από το πλατό της αλλά από το σπίτι και τον καναπέ της.

Η παρουσιάστρια όπως εξήγησε παρέμεινε στο σπίτι της με σκοπό να προστατέψει τους συνεργάτες της, αφού είχε έρθει σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα covid - 19. Μπορεί να μην έχει νοσήσει για την ώρα, όπως άλλη γνωστή ξανθιά παρουσιάστρια, προληπτικά όμως αποφάσισε να προστατέψει του γύρω της στα πλαίσια της δημόσια υγείας.

Η απουσία της Ζήνας Κουτσελίνη από την εκπομπή της ''Αλήθειες με τη Ζήνα'' την Παρασκευή 16/9

«Καλό μεσημέρι, εγώ βγήκα από το σπίτι μου, έβαλα το κλάμερ έγινα μια κουκλίτσα και σας χαιρετώ όλους. Να πούμε ότι έχω έρθει σε επαφή με κρούσμα, οπότε για να είμαστε όλοι καλά εσείς θα δημιουργείτε την εκπομπή και εγώ θα σας απολαμβάνω».

Η εντυπωσιακή πρεμιέρα της Κουτσελίνη στην αρχή της σεζόν

Η Δευτέρα 5/9 ήταν ημέρα πρεμιέρας για πολλά κανάλια και πολλές εκπομπές, μεταξύ αυτών και η Ζήνα Κουτσελίνη, την οποία είδαμε λίγο πριν το μεσημέρι να χαιρετάει το κοινό της από τις ''Αλήθειες με τη Ζήνα'' και αλλά και την ομάδα της, η οποία μάλιστα είχε μικρές προσθήκες.

Να τονίσουμε εδώ, πως η παρουσιάστρια βγήκε στον αέρα πολύ ανανεωμένη με ένα κοραλί σετ, που την τόνιζε πάρα πολύ. Έδωσε πολλές υποσχέσεις για όλη τη σεζόν, όσο δύσκολη και αν θα είναι αυτή, μιας και η Κουτσελίνη είναι πολύ έμπειρη και έχει άποψη για ό,τι προβάλλεται στον ανταγωνισμό.

«Καλή και ευλογημένη χρονιά να έχουμε. Τα έχω χαμένα γιατί ο Πέτρος Κουσουλός είναι νωρίς εδώ, δεν ξέρω αν τον έφερε ο ανταγωνισμός ή εάν είπε να είναι στην ώρα του».

«Το κοινό σε έπαιξε στοίχημα και σε έχασε, έλα όμως που έκανες την έκπληξη όπως κάνεις κάθε μέρα, κάθε χρόνο».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Με διπλό ρόλο στο Star η Ζήνα Κουτσελίνη - Τα πάνω κάτω με το τηλεοπτικό της μέλλον

Μόνη της και όλοι τους - Στο βάθρο της τηλεθέασης η Ζήνα Κουτσελίνη στο Star