Καλεσμένη στο The 2night Show βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης (27/4) η Ζήνα Κουτσελίνη η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην τάση των ψυχαγωγικών εκπομπών να ασχολούνται τον τελευταίο καιρό με την ενημέρωση με αφορμή την υπόθεση της Πάτρας.

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε και στην δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ (δείτε εδώ την ανάρτηση που είχε κάνει τότε) και στο πώς το αντιμετώπισε η κόρη της όταν το έμαθε.

Οι δηλώσεις της Ζήνας Κουτσελίνη

«Απολαμβάνω τις προσωπικές μου επιτυχίες όχι τις επαγγελματικές. Έχω χορτάσει την επιτυχία και πίσω από τις κάμερες πια θέλω να απολαμβάνω την επιτυχία που σου είπα πριν».

Με αφορμή τα γεγονότα της Πάτρας και το γεγονός ότι η πλειοψηφία των εκπομπών και δη των ψυχαγωγικών έχει στρέψει το ενδιαφέρον της στο πολύκροτο θρίλερ ανέφερε:

«Μου φαίνεται οξύμωρο σε μία ψυχαγωγική εκπομπή το περιεχόμενο να έχει λίγο έγκλημα, λίγο από μαγειρική, μόδα και ριάλιτι».

Οι τελευταίες δύο χρονιές σημαδεύτηκαν από πολύ τραγικές υποθέσεις. Ποια την σόκαρε περισσότερο;

«Το θρίλερ με την Πάτρα είναι ένα σοκαριστικό θέμα αλλά αυτό που με σόκαρε περισσότερο είναι ο πιλότος που κορόιδεψε την ελληνική αστυνομία. Η δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ είναι το αποκορύφωμα, είναι η δολοφονία στην ελευθεροτυπία, ήταν leader opinion, έριχνε κυβερνήσεις, γιατί το σχόλιό του ήταν ελεύθερο και ρεαλιστικό. Δεν φοβόταν τίποτα και κανέναν».

«Όταν η Έμμα μπήκε στο διαδίκτυο και είδε τη δολοφονία με πήρε τηλέφωνο αλλά έκλαιγα και δεν μπορούσα να της μιλήσω και της απάντησε η συνεργάτιδά μου. Της είπε “πες τη μαμά είναι αλήθεια αυτό που διάβασα;” και της είπε “ναι, θα σου εξηγήσει η μαμά όταν γυρίσει”. Όταν πήγα σπίτι, δεν με ρώτησε. Τα παιδιά τα καταλαβαίνουν όλα».

Το αιχμηρό σχόλιο για την υπόθεση της Πάτρας

Η Ζήνα Κουτσελίνη έδωσε μερικές σύντομες δηλώσεις το μεσημέρι της Κυριακής 10/4 στο Όλα Γκουντ μέσα από το αυτοκίνητο της. Η παρουσιάστρια ερωτήθηκε για την υπόθεση στην Πάτρα μιας και αποτελεί ζήτημα, που εκείνη και η ομάδα της ερευνά, με κίνδυνο ζωής.

Με λίγα και ξεκάθαρα λόγια απάντησε πως τη δυσκολεύει αρκετά ψυχολογικά η όλη ιστορία και σε ότι αφορά τον κόσμο, πως έχει αρχίσει να αντιλαμβάνεται όλη την αλήθεια, που πιθανόν κρύβεται.

«Δεν έχουμε μοιραστεί κάποιες αλήθειες με τον κόσμο γιατί περιμένουμε τις εξελίξεις όπως η Εισαγγελία θα τις ορίσει. Οι επόμενες μέρες και η επόμενη εβδομάδα θα φέρει έναν πραγματογνώμονα που θα αποφανθεί για τους δύο θανάτους και για τη Μαλένα και για την Ίριδα.

Τα στοιχεία που έχουμε εμείς δείχνουν πως θα έχουμε εξελίξεις περαιτέρω της μία κατηγορίας που αφορά την Τζωρτζίνα. Δεν έχω τη δύναμη να βλέπω αυτά τα βίντεο με τα παιδιά. Μακάρι να δικαιωθούν αυτές οι ψυχές».

«Ο κόσμος πια δεν τρώει κουτόχορτο, ξέρει πολύ καλά τι συμβαίνει και από την παραμικρή στάση του καθένα από μας κάνει μια ανάγνωση πολύ σημαντική. Δεν χρειάζεται να είσαι έμπειρος επιστήμονας, να μελετάς τη γλώσσα του σώματος. Κοιτώντας στα μάτια τους ανθρώπους καταλαβαίνεις πολλά.