Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η Ζήνα Κουτσελίνη αποτελεί ένα από τα πιο δυνατά χαρτιά του Star για τη φετινή σεζόν και όχι άδικα. Το έγκυρο ρεπορτάζ που έκανε για την πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας, την έφεραν στις πρώτες θέσεις της μεσημεριανής ζώνης, μία θέση που κρατάει μέχρι και σήμερα (δείτε εδώ τα νούμερα που σημείωσε χθες).

Και ενώ πολλοί ήταν οι μνηστήρες που προσπάθησαν να κάνουν δική τους τη Ζήνα φέτος, εκείνη επέλεξε να παραμείνει στο Star. Ακόμα βέβαια δεν έχει κάνει κάποια επίσημη ανακοίνωση ωστόσο όλα δείχνουν πως οι «Αλήθειες» ανανεώνουν το ραντεβού τους και για την επόμενη σεζόν.

Τι θα κάνει η Ζήνα Κουτσελίνη στη νέα σεζόν στο Star

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Super Κατερίνα, η έμπειρη παρουσιάστρια θα συνεχίσει δυναμικά την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ωστόσο δεν αποκλείεται να τη δούμε και με μία νέα εκπομπή με τελείως διαφορετικό χαρακτήρα. Περισσότερες λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές.

Η σπόντα της Ζήνας Κουτσελίνη για τις ψυχαγωγικές εκπομπές

Καλεσμένη στο The 2night Show βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης (27/4) η Ζήνα Κουτσελίνη η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην τάση των ψυχαγωγικών εκπομπών να ασχολούνται τον τελευταίο καιρό με την ενημέρωση με αφορμή την υπόθεση της Πάτρας.

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε και στην δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ (δείτε εδώ την ανάρτηση που είχε κάνει τότε) και στο πώς το αντιμετώπισε η κόρη της όταν το έμαθε.

«Απολαμβάνω τις προσωπικές μου επιτυχίες όχι τις επαγγελματικές. Έχω χορτάσει την επιτυχία και πίσω από τις κάμερες πια θέλω να απολαμβάνω την επιτυχία που σου είπα πριν».

Με αφορμή τα γεγονότα της Πάτρας και το γεγονός ότι η πλειοψηφία των εκπομπών και δη των ψυχαγωγικών έχει στρέψει το ενδιαφέρον της στο πολύκροτο θρίλερ ανέφερε:

«Μου φαίνεται οξύμωρο σε μία ψυχαγωγική εκπομπή το περιεχόμενο να έχει λίγο έγκλημα, λίγο από μαγειρική, μόδα και ριάλιτι».

Οι τελευταίες δύο χρονιές σημαδεύτηκαν από πολύ τραγικές υποθέσεις. Ποια την σόκαρε περισσότερο;

«Το θρίλερ με την Πάτρα είναι ένα σοκαριστικό θέμα αλλά αυτό που με σόκαρε περισσότερο είναι ο πιλότος που κορόιδεψε την ελληνική αστυνομία. Η δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ είναι το αποκορύφωμα, είναι η δολοφονία στην ελευθεροτυπία, ήταν leader opinion, έριχνε κυβερνήσεις, γιατί το σχόλιό του ήταν ελεύθερο και ρεαλιστικό. Δεν φοβόταν τίποτα και κανέναν».

«Όταν η Έμμα μπήκε στο διαδίκτυο και είδε τη δολοφονία με πήρε τηλέφωνο αλλά έκλαιγα και δεν μπορούσα να της μιλήσω και της απάντησε η συνεργάτιδά μου. Της είπε “πες τη μαμά είναι αλήθεια αυτό που διάβασα;” και της είπε “ναι, θα σου εξηγήσει η μαμά όταν γυρίσει”. Όταν πήγα σπίτι, δεν με ρώτησε. Τα παιδιά τα καταλαβαίνουν όλα».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Ούτε Star, ούτε Open - Με αυτό το κανάλι συζητάει η Ιωάννα Μαλέσκου

Εξελίξεις με το Ράδιο Αρβύλα - Η απόφαση για το κενό που άφησε ο Παναγιωτόπουλος