Από Πέννυ Μαστοράκου

Αρκετές δυσκολίες έχει αντιμετωπίσει από την αρχή της εκπομπής της, αλλά όπως λένε κάθε εμπόδιο για καλό! Ο λόγος για την γνωστή παρουσιάστρια Ίνα Ταράντου, της οποία μπορεί να άργησε λίγο η πρεμιέρα για την νέα της εκπομπή «Εμείς», ωστόσο βγήκε στον αέρα και όλα πήγαν κατ' ευχή.

Ωστόσο το πρωί της Πέμπτης 15/9 έγινε γνωστό πως η εκπομπή θα μείνει εκτός τηλεοπτικού "αέρα" θα μείνει για δύο ημέρες, δηλαδή σήμερα και αύριο.

Τι συμβαίνει με την εκπομπή της Ίνας Ταράντου;

Όπως έχει γίνει γνωστό σύμφωνα με πληροφορίες, μεγάλο μέρος της ομάδας, βρέθηκε θετικό στον COVID-19 και έτσι, η εκπομπή δεν θα μεταδοθεί, και όταν γίνει επανάληψη των διαγνωστικών tests, μετά θα αποφασιστεί εκ νέου αν θα βγει στον αέρα η εκπομπή ή όχι.

 Δύσκολες ώρες για την Ίνα Ταράντου

Τι είχε πει η ίδια για την εκπομπή

«Φιλόδοξο και το άλλο, ζωντανό που μου έχει λείψει. Θέλω να διαφοροποιηθούμε λίγο, να μην είναι μια αστική εκπομπή που ασχολείται μόνο με την Αθήνα και το σούσουρο για όλα αυτά που γίνονται, να ανοίξει λίγο και να πάει σε όλη την Ελλάδα. Το να είμαι μόνη μου δεν γίνεται. Θα έχουμε πολλούς ανθρώπους που θα μπαινοβγαίνουν στο στούντιο. Προσανατολιζόμαστε γύρω στις 4, μετά τη Μάριον Μιχελιδάκη, να δημιουργήσουμε μια καινούρια ζώνη σε ζωντανό πρόγραμμα στην τηλεόραση» είπε η Ίνα Ταράντου.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Από το Open στο ΣΚΑΪ - H μεταγραφή που θα συζητηθεί

Και επίσημα τέλος από το Open o Άκης Παυλόπουλος - Η έκπληξη που τον ξάφνιασε