Από Ελένη Μήτση

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έχε χτίσει μια σχέση εμπιστοσύνης με το κοινό του κα αφού ολοκλήρωσε άλλη μια επιτυχημένη σεζόν και ευχαρίστησε τον κόσμο, που ήταν πιστός σε όλα τα ραντεβού, που έδωσαν, επιστρέφει στα παλιά.

Μέσα από πολύ σύντομες δηλώσεις, που έκανε τη Δευτέρα 12/9 στο Super Κατερίνα έδειξε τη χαρά του, που και φέτος ο ΑΝΤ1 του δίνει την ευκαιρία να παρουσιάζει αγαπημένα στο κοινό προγράμματα, αφού και το ''The 2night show'' αλλά και το ''Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος'' πήραν το πράσινο φως.

Οι δηλώσεις του Γρηγόρη Αρναούτογλου για την επιστροφή του ''Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος''

«Όλα ξεκινάνε, καλή επιτυχία σε όλους! Δε θέλω να πω κάτι άλλο είμαι και άυπνος, ευχαριστούμε που περιμένατε».

H ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για την επιστροφή του τηλεπαιχνιδιού

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είναι χωρίς καμία αμφιβολία ένας πολύ επιτυχημένος παρουσιαστής με ένα πολύ δυναμικό πρόσωπο στο χώρο της τηλεόρασης εδώ και πάρα πολλά χρόνια.

Αποδεδειγμένα, όποια εκπομπή και να αναλάβει ο παρουσιαστής ''σκίζει'' σε νούμερα και κάτι αντίστοιχο συνέβη λοιπόν και με το ''Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος'', καθώς το κανάλι με επίσημη ανακοίνωση έκανε γνωστό, πως από τις 19/9 θα είναι και πάλι στον αέρα.

Επέστρεψε μετά από 16 χρόνια και έκλεψε τις εντυπώσεις, τερματίζοντας 1o στη ζώνη προβολής του! Από τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου, το πιο δυνατό τηλεπαιχνίδι γνώσεων έρχεται και η πιο κλασική τηλεοπτική ερώτηση, «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;» θα ακουστεί και πάλι, από τον μοναδικό Γρηγόρη Αρναούτογλου.

15 ερωτήσεις, 3 βοήθειες, 2 μαξιλαράκια κι ένα μεγάλο έπαθλο 100.000 ευρώ! Ξεκινάμε, αμέσως, εντατικά μαθήματα και τεστάρουμε τις γνώσεις μας γιατί ο «Εκατομμυριούχος» κάνει πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 και η αγωνία θα χτυπήσει κόκκινο.

Αρναούτογλου εκατομμυριούχος

Καθημερινά στις 20:00, οι παίκτες μπορούν να διεκδικήσουν μέχρι και 100.000 ευρώ, αρκεί να δίνουν σωστές απαντήσεις. Φτάνει, όμως, μόνο η γνώση ή θέλει και τύχη; Τι παιχνίδια μπορεί να παίξει η μνήμη; Πώς θα καθορίσουν οι βοήθειες το τελικό αποτέλεσμα;

Πάμε να παίξουμε ξανά και να αλλάξουμε τη ζωή μας! Το «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;», με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, έρχεται τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου, και καθημερινά στις 20:00, για να χαρίσει γνώσεις, συγκινήσεις, απρόοπτα και συναρπαστικές στιγμές.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Έκανε τεράστια επιτυχία αλλά κόπηκε - Τι συνέβη στην πραγματικότητα με τη σειρά του ΑΝΤ1, «Της Ελλάδος τα Παιδιά»

Έρχεται στον ΑΝΤ1 στις 22/9 - Η ταινία που «έσπασε» τα ταμεία γίνεται σειρά