Από Ελένη Μήτση

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είναι χωρίς καμία αμφιβολία ένας πολύ επιτυχημένος παρουσιαστής με ένα πολύ δυναμικό πρόσωπο στο χώρο της τηλεόρασης εδώ και πάρα πολλά χρόνια.

Αποδεδειγμένα, όποια εκπομπή και να αναλάβει ο παρουσιαστής ''σκίζει'' σε νούμερα και κάτι αντίστοιχο συνέβη λοιπόν και με το ''Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος''. Μετά τα από καρδιάς λόγια του Γρηγόρη για την εμπιστοσύνη του κοινού, το κανάλι με επίσημη ανακοίνωση έκανε γνωστό, πως από τις 19/9 θα είναι και πάλι στον αέρα.

Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για τη πρεμιέρα του ''Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος''

Επέστρεψε μετά από 16 χρόνια και έκλεψε τις εντυπώσεις, τερματίζοντας 1o στη ζώνη προβολής του! Από τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου, το πιο δυνατό τηλεπαιχνίδι γνώσεων έρχεται και η πιο κλασική τηλεοπτική ερώτηση, «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;» θα ακουστεί και πάλι, από τον μοναδικό Γρηγόρη Αρναούτογλου.

15 ερωτήσεις, 3 βοήθειες, 2 μαξιλαράκια κι ένα μεγάλο έπαθλο 100.000 ευρώ! Ξεκινάμε, αμέσως, εντατικά μαθήματα και τεστάρουμε τις γνώσεις μας γιατί ο «Εκατομμυριούχος» κάνει πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 και η αγωνία θα χτυπήσει κόκκινο.

Αρναούτογλου εκατομμυριούχος

Καθημερινά στις 20:00, οι παίκτες μπορούν να διεκδικήσουν μέχρι και 100.000 ευρώ, αρκεί να δίνουν σωστές απαντήσεις. Φτάνει, όμως, μόνο η γνώση ή θέλει και τύχη; Τι παιχνίδια μπορεί να παίξει η μνήμη; Πώς θα καθορίσουν οι βοήθειες το τελικό αποτέλεσμα;

Πάμε να παίξουμε ξανά και να αλλάξουμε τη ζωή μας! Το «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;», με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, έρχεται τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου, και καθημερινά στις 20:00, για να χαρίσει γνώσεις, συγκινήσεις, απρόοπτα και συναρπαστικές στιγμές.

To ποσό που έδωσε συνολικά ο Εκατομμυριούχος πέρυσι

Το τηλεπαιχνίδι λοιπόν από τις 25/4 έως και την 31/7 που τελείωσε έδωσε συνολικά 325.400€ σε 115 παίκτες. Και όπως είπε και ο παρουσιαστής στο τελευταίο επεισόδιο ''Εμείς το χειμώνα θα είμαστε εδώ για να περνάμε καλά και να δίνουμε χρήματα σε δύσκολες εποχές στους ανθρώπους γιατί πολλοί άνθρωποι παίρνουν χρήματα από τον Εκατομμυριούχο''.

Εκατομμυριούχος πρεμιέρα

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

ΑΝΤ1, ΕΡΤ, ΣΚΑΪ, Alpha- Ποιο κανάλι έκανε 49,4% σε νούμερα (11/9) στην prime time

Έκανε τεράστια επιτυχία αλλά κόπηκε - Τι συνέβη στην πραγματικότητα με τη σειρά του ΑΝΤ1, «Της Ελλάδος τα Παιδιά»