Από Στέλλα Μούτσιου

Όσο ο Ατζούν προσπαθεί να πείσει τον Γιώργο Αγγελόπουλο, ή αλλιώς Ντάνο, να συμμετέχει στο Survivor All Star που ετοιμάζει, διέρρευσε μέσα από την εκπομπή του ANT1, το Πρωινό, την Τετάρτη 14/9, πως ο ίδιος βρίσκεται στο καστ μίας ταινίας που είναι παραγωγή του εξωτερικού.

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα έργο εποχής, στο οποίο ο πρώην νικητής του Survivor θα υποδύεται τον καπετάνιο ενός πλοίου, σε ένα ταξίδι που θα συμπεριλαμβάνει πολλές εκπλήξεις και για τους πρωταγωνιστές, αλλά, φυσικά, και για το κοινό.

Ο Ντάνος σε ταινία του εξωτερικού

«The Lost Ship. Είναι μία νέα ταινία, της οποία τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν τώρα, τον Δεκέμβρη. Η ταινία θα προβληθεί τον Δεκέμβριο του '23, μετά από ένα χρόνο. Είναι παραγωγή από Λος Άντζελες και από Ινδία. Είναι κάτι το οποίο ο ίδιος το ήθελε και ο ίδιος φαίνεται να τα καταφέρνει, γιατί κάνει τον καπετάνιο σε ένα απρόβλεπτο ταξίδι, μέσα στην ιστορία σε 8 διαφορετικές τοποθεσίες. Η ταινία είναι εποχής», είπε χαρακτηριστικά ο ρεπόρτερ.

«Ευχαριστούμε τον σεβαστό ηθοποιό, Έλληνα, Γιώργο Αγγελόπουλο, ως καπετάνιο του Ουκρανικού πλοίου που είναι μέλος της πολυαναμενόμενης ταινίας που θα είναι 3D», έγραφε η ανακοίνωση της εταιρείας.

Το υπέρογκο ποσό που ζήτησε ο Αγγελόπουλος για το Survivor All Star

Το Survivor All Star έχει μπει για τα καλά σε τροχιά για τη νέα σεζόν και ο Ατζούν Ιλιτζαλί προσπαθεί να βρει τα πιο δυνατά πρόσωπα που θα έρθουν και θα ενισχύσουν τον ξεχωριστό αυτό κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης.

Πολλά ονόματα έχουν ακουστεί μέχρι στιγμής για τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν το ριάλιτι επιβίωσης, ωστόσο κανένα από αυτά δεν έχει επιβεβαιωθεί. Μάλιστα, κάποια δημοσιεύματα ανέφεραν πως η εταιρεία παραγωγής δυσκολεύεται ιδιαίτερα να βρει άτομα για την νέα σεζόν (δείτε εδώ τι έχει συμβεί).

Ένα από τα ονόματα που ακούγεται στάνταρ, κάθε χρόνο για το Survivor, είναι ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Ο αγαπημένος «Ντάνος» νίκησε τον πρώτο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης και κατάφερε να μείνει όλα αυτά τα χρόνια στην επικαιρότητα λόγω της μεγάλης αγάπης που του είχε το κοινό.

Κάπως έτσι, αποτελεί ένα πάρα πολύ δυνατό χαρτί για την All Star εκδοχή του Survivor και ο Ατζούν είναι διατεθειμένος να δώσει πολλά για να τον αποκτήσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει, λοιπόν, ο Ντάνος είχε αρχικά αρνηθεί την πρόταση της εταιρείας παραγωγής καθώς συζητούσε για μία σειρά. Το πλάνο αυτό ωστόσο ναυάγησε και το Survivor All Star ήρθε και πάλι στην επιφάνεια. Κάπως έτσι, ο Γιώργος Αγγελόπουλος ανέβασε το κασέ του στα ύψη και ζήτησε 6ψήφιο ποσό, πολύ μεγαλύτερο από το έπαθλο που θα πάρει ο νικητής!

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Όταν ξεκίνησα και εγώ με τη Φαίη...» - Με αυτό τον τρόπο θέλει ο Γιώργος Λιάγκας να κλείσει την καριέρα του, όπως αποκάλυψε στο Πρωινό

«Η ζωή μου θα ήθελα να κλείσει επαγγελματικά με...» - Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αποκαλύπτει στο Πρωινό για το τέλος της καριέρας του