Από Πέννυ Μαστοράκου

Μετά λοιπόν τα όχι και τόσο καλά "μαντάτα" για την τηλεθέαση που έκανε απέναντί της, ο Γιώργος Λιάγκας το πρωί της Τρίτης 13/9 μέσα από τον αέρα του Πρωινού, έκανε κάποιες πολύ ειλικρινείς δηλώσεις με αφορμή μία συνέντευξη που έπαιξαν, και σε αυτές αναφέρθηκε και στην Φαίη Σκορδά.

Συγκεκριμένα ο γνωστός παρουσιαστής με αφορμή τον σχολιασμό του για τις δηλώσεις του Γρηγόρη Αρναούτογλου, έκανε μια αναδρομή στη δική του καριέρα και στο πως ξεκίνησε, αποκαλύπτοντας επίσης πως θέλει να λήξει η δική του πορεία στην τηλεόραση.

Η αναφορά του Γιώργου Λιάγκα στην Φαίη Σκορδά

«Προφανώς είναι από τους πετυχημένους Έλληνες παρουσιαστές. Τώρα αυτό που λέει για την πρωινή ζώνη. Επειδή έχει φύγει χρόνια από την πρωινή ζώνη ο Γρηγόρης, η πρωινή ζώνη έχει αλλάξει. Παλιά γινόταν σφαγή στα μεσημεριανά. Στην πρωινή ζώνη υπήρχαν δυο εκπομπές. Υπήρχε η Μενεγάκη από τη μία και από την άλλη ο Γρηγόρης.

Δηλαδή όταν ξεκίνησα και εγώ με τη Φαίη την πρωινή ζώνη, υπήρχαμε εμείς από τη μία, στον ΑΝΤ1 ο Φερεντίνος μια χρονιά… Η Μενεγάκη έφυγε και πήγε μεσημέρι… Τώρα γίνεται σφαγή στην πρωινή ζώνη, 18.000 εκπομπές. Είναι και τα κανάλια τι επιλέγουν.

Από την άλλη να πω κάτι. Ότι ο Γρηγόρης ονειρεύεται να τελειώσει την καριέρα του στη βραδινή ζώνη; Εγώ πάλι δεν ονειρεύομαι να τελειώσω την τηλεόραση στην πρωινή ζώνη. Ονειρεύομαι να τελειώσω την καριέρα μου στις ειδήσεις, όπως και την ξεκίνησα» είπε ο Γιώργος Λιάγκας κλείνοντας.

Η Φαίη Σκορδά "έλυσε" τη σιωπή της για την αποχώρησή της από τον ΑΝΤ1

Την μεγάλη της πρεμιέρα είχε την Δευτέρα 13/9 η Φαίη Σκορδά, και ιδιαίτερα χαρούμενη και ενθουσιασμένη καλωσόρισε και το κοινό της, το οποίο την αποθέωσε στο Twitter, ενώ λίγο αργότερα μετά το τέλος της εκπομπής έκανε δηλώσεις όπου μίλησε για την νέα αυτή αρχή στο Happy Day.

Στο πλαίσιο της συνάντησής της με τους δημοσιογράφους, σε γνωστό εστιατόριο λοιπόν η παρουσιάστρια μίλησε για το θέμα του ονόματος της εκπομπής και την απόφασή της να φύγει από τον ΑΝΤ1, θέμα για το οποίο μίλησε αποκλειστικά σε εμάς στο tv-24.gr τόσο για αυτό όσο και για το αν το συζήτησε με τον Γιώργο Λιάγκα.

«Ο τίτλος, δεν είναι θέμα ιδέας, αγαπώ το πρωινό και παρουσιάζω το πρωινό εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Στο Mega ήταν το “Πρωινό μου” γιατί ήταν όλη η καμπάνια τότε του Mega αυτή, Mega μου. Μετά στον ΑΝΤ1 ήρθε το “Πρωινό” και τώρα για μένα, γιατί αυτό κάνω, παρουσιάζω πρωινές εκπομπές, οπότε πια για μένα επαγγελματικά είναι η στιγμή του πρωινού μας!», είπε αρχικά η Φαίη Σκορδά.

Η Φαίη Σκορδά, σε ερώτηση για το αν συζήτησε με τον Γιώργο Λιάγκα ανέφερε: «Τι να συζητήσω; Αν θα συνεχίσω να κάνω το πρωινό; Το “μας” μου ήρθε αμέσως, δεν το συζήτησα με κανέναν, ούτε καν με το κανάλι. Είναι αυτό που κάνω. Θα μπορούσε να λέγεται “Πρωινό με τη Φαίη”, αλλά νομίζω ότι είναι πολύ αναμενόμενο. Γενικά, για τις επαγγελματικές μου αποφάσεις έχω εμπιστοσύνη στο ένστικτό μου».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Το έβαλε στο πλατό του Πρωινού μας για καλοτυχία - Το έχει για γούρι και η Ελένη Μενεγάκη αλλά και η Φαίη Σκορδά

"Μου έλειψε να..." - Το καρφί της Φαίης Σκορδά στην πρεμιέρα του Πρωινού μας για το Γιώργο Λιάγκα