Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ο Νίκος Μουτσινάς και η παρέα του στο Καλό Μεσημεράκι επιστρέφουν τη Δευτέρα (19/9) και μόλις πριν από λίγη ώρα, κυκλοφόρησε το επίσημο trailer του ΣΚΑΪ για τη νέα σεζόν.

Ως άλλος τσολιάς, ο παρουσιαστής εμφανίζεται με τη φουστανέλα του και το μουστάκι του, ενώ στην βόλτα του συναντά τους Alcatrash και φυσικά την πολυαγαπημένη του Βάνια, Ματίνα Νικολάου.

Μάλιστα φέτος η εκπομπή θα έχει ορισμένες αλλαγές. Συγκεκριμένα, αντί για τις 3:00, το Καλό Μεσημεράκι θα ξεκινάει στις 2:50, ενώ σύμφωνα με τα ρεπορτάζ που έχουν κυκλοφορήσει, ο παρουσιαστής έχει ζητήσει να αλλάξει και η διάρκεια της εκπομπής.

Το trailer του Νίκου Μουτσινά για το Καλό Μεσημεράκι

Αλλαγές και πίσω από τις κάμερες στο Καλό Μεσημεράκι

Ο παρουσιαστής, έχει συμβόλαιο με τον ΣΚΑΪ επομένως παραμένει κανονικά στο κανάλι του Φαλήρου. Όπως αποκάλυψε ωστόσο το πρωί της Τετάρτης (8/6), η εκπομπή Mega Καλημέρα, ο σταθμός σκοπεύει να κάνει σημαντικές αλλαγές στο μεσημεριανό μαγακαζίνο.

Οι αλλαγές αυτές δεν αφορούν τόσο τα πρόσωπα που βρίσκονται μπροστά από τις κάμερες, μιας και ο Νίκος Μουτσινάς έχει δημιουργήσει μία ιδιαίτερη ομάδα με τη Ματίνα Νικολάου και τους Alcatrash. Οι αλλαγές περισσότερο έχουν να κάνουν με τα πρόσωπα που βρίσκονται πίσω από τις κάμερες, καθώς το κανάλι θέλει να δώσει μία πιο φρέσκια προσέγγιση στην εκπομπή.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Το αποκάλυψαν μόλις στον ΑΝΤ1 - Πολύ ευχάριστα νέα για τον Μάρκο Σεφερλή και την Έλενα Τσαβαλιά

«Πονοκέφαλος» το Love Island - Δύσκολα τα πράγματα λίγο πριν την πρεμιέρα