Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Τετάρτη σήμερα (14/9) και δεν υπάρχει καλύτερη ευκαιρία από το να μείνετε σπίτι με την οικογένειά σας ή τους φίλους σας και να παρακολουθήσετε μία απολαυστική περιπέτεια. Το Star έχει φροντίσει για αυτό και φέρνει απόψε στις 22:00 μία κλασικά αγαπημένη επιτυχία που θα καθηλώσει μικρούς και μεγάλους.

Η νέα τηλεοπτική σεζόν έχει ξεκινήσει εδώ και λίγο καιρό και όλα τα κανάλια έχουν ανάψει για τα καλά τις μηχανές του. Εκπομπές, σειρές και ενδιαφέροντα προγράμματα έρχονται για να γεμίσουν τα κανάλια. Το Star ωστόσο παραδοσιακά επιμένει στην ξένη ταινία για την prime time ζώνη, επιλογή που όλα αυτά τα χρόνια του έχει βγει σε καλό. Όλα αυτά βέβαια μέχρι την πρεμιέρα του δυνατού χαρτιού του καναλιού, του GNTM 5 (δείτε εδώ πότε θα πραγματοποιηθεί).

James Bond απόψε στο Star (14/9)

James Bond Star 22:00

Το The World Is Not Enough είναι μια κατασκοπευτική ταινία του 1999, η δέκατη ένατη της σειράς James Bond που παράγεται από την Eon Productions και η τρίτη με πρωταγωνιστή τον Pierce Brosnan ως τον φανταστικό πράκτορα της MI6 James Bond.

Υπάρχει μόνος ένας άνδρας που μπορεί να μπει ανάμεσα σε μια όμορφη κληρονόμο και τα επικίνδυνα σχέδια ενός μοχθηρού εγκληματία. Πρόκειται για τον μυστικό πράκτορα 007, ο οποίος κάνει κάθε αποστολή προσωπική του υπόθεση. (160') Παραγωγή: ΗΠΑ

Ο ιδιοκτήτης πετρελαϊκής εταιρίας σερ Ρόμπερτ Κινγκ δολοφονείται από εκρηκτικό μηχανισμό, μέσα στα γραφεία της MI6. Ο Μποντ καλείται για να διερευνήσει την υπόθεση και συγχρόνως να προστατέψει την κόρη του Κινγκ -και μοναδική του κληρονόμο- Ηλέκτρα. Με τη βοήθεια της σαγηνευτικής δρος Τζόουνς και του πρώην μέλους της KGB Βαλεντίν Ζουκόβσκι, ο Μποντ σύντομα καταλήγει στο βασικό ύποπτο: το μεγαλομανή τρομοκράτη Ρενάρ, ο οποίος σκοπεύει να ισοπεδώσει με πυρηνικά ολόκληρη την Ευρώπη, ώσπου να περάσουν στον έλεγχό του τα παγκόσμια πετρελαϊκά αποθέματα!

  • Κατηγορία: Περιπέτεια
  • Σκηνοθεσία: Μάικλ Άπτεντ
  • Ηθοποιοί: Πιρς Μπρόσναν,Σοφί Μαρσό,Ρόμπερτ Καρλάιλ,Ντενίζ Ρίτσαρντς,Τζούντι Ντεντς

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Το αρνήθηκε στον ΑΝΤ1 αλλά το αποδέχθηκε στον ΣΚΑΙ: Η μεγάλη απόφαση της Φαίης Σκορδά

Και όμως είναι οριστικό! Η μεγάλη απόφαση του ΣΚΑΙ που αλλάζει ριζικά το The Voice