Από TV24 Team

Ο καιρός περνάει, οι άνθρωποι αλλάζουν ή απλά προσαρμόζονται! Η Φαίη Σκορδά αποφάσισε μετά από 9 ολόκληρα χρόνια να "περπατήσει" ολομόναχη μακριά από το - κάποτε - δεύτερό της σπίτι, τον ΑΝΤ1, και βρήκε τον ΣΚΑΙ να κουρνιάσει!

Τα πράγματα εδώ και δυο ημέρες πάνε αρκετά καλά για εκείνη αφού και στην πρεμιέρα της σάρωσε σε νούμερα αλλά και η δεύτερη μέρα πήγε πολύ καλά.

Ωστόσο, η τηλεόραση συνεχίζει να επιβεβαιώνει σε κάθε ευκαιρία την θεωρία: Οι άνθρωποι στο βωμό αυτής αλλάζουν τις ιδεολογίες, τις απόψεις και τα θέλω τους.

Το πιο πρόσφατα παράδειγμα αυτού, η Φαίη Σκορδά

Στην δεύτερη (χθεσινή 13/9) εκπομπή της η Φαίη Σκορδά είχε καλεσμένη στο Πρωινό μας την όμορφη Ηλιάνα Παπαγεωργίου που δεν της έφτανε το μόντελινγκ, εδώ και χρόνια προσπαθεί να παρουσιάσει. Δεν της βγήκε στον ALPHA, πήγε ΣΚΑΙ μπας και... Τέλος πάντων, θα φανεί κι αυτό. Όλα στην ώρα της. Συνεχίζουμε από εκεί που μείναμε.

Η Φαίη είχε καλεσμένο το μοντέλο, λοιπόν, στην εκπομπή της και κάπου εκεί πάνω στην κουβέντα που η Ηλιάνα ανέλυε το νέο της project, Love Island, θυμηθήκαμε πως η Φαίη κάποτε στον ΑΝΤ1 είχε ασκήσει βέτο πως δεν πρόκειται ποτέ να παίξει στην εκπομπή της το Game of love ενώ στον ΣΚΑΙ είπε ναι στο (παρόμοιου πιστεύουμε) ριάλιτι.

Όταν η Σκορδά αρνιόταν το Game of love

Βέβαια, οκ μπορούν να μας διαψεύσουν αν όντως τα δυο project δεν έχουν καμία απολύτως σχέση. Αλλά εμείς από όσα ξέρουμε τα βάζουμε μέχρι στιγμής στο ίδιο τσουβάλι...

Βρε πως αλλάζουν οι άνθρωποι...

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Αποκλειστικό: Η αλήθεια πίσω από την επιλογή του ονόματος «Πρωινό Μας» από τη Φαίη Σκορδά

Ο κανόνας που ανατρέπει τα πάντα στο Love Island! Η διαδραστική δυνατότητα των τηλεθεατών που φέρνει τα πάνω κάτω