Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Το The Voice, το μουσικό τάλεντ σόου, που έχει κερδίσει την προτίμηση των τηλεθεατών από την πρώτη σεζόν της μετάδοσής του, θα επιστρέψει από τον Σεπτέμβριο για 7η χρονιά στον ΣΚΑΪ και το κοινό απλά ανυπομονεί να δει νέες φωνές να δοκιμάζουν την τύχη τους.

Από την Κωνσταντίνα Γαρνέλη

Τα πρόσωπα του νέου κύκλου του The Voice

Η παρέα των τεσσάρων coaches, Σάκης Ρουβάς, Ελενα Παπαρίζου, Πάνος Μουζουράκης και Κωνσταντίνος Αργυρός, θα πάρει και πάλι θέση στις καρέκλες για να ανταλλάξει σχόλια, πειράγματα, ατάκες.

The Voice νέα σεζόν

Ο καθένας όμως θα διεκδικήσει για τον εαυτό του τους διαγωνιζόμενους εκείνους που έχουν τη «Φωνή» και θα τον οδηγήσει στην κορυφή. Παρουσιαστής θα είναι για μια ακόμη χρονιά ο Γιώργος Λιανός, ο οποίος σύντομα θα ολοκληρώσει και τις υποχρεώσεις του με το Survivor (δείτε εδώ πότε θα γίνει ο τελικός).

H νικήτρια του προηγούμενου κύκλου συνεργάζεται με τον Σάκη Ρουβά

Η 17χρονη Άννα Αργυρού, που κατάφερε και μάγεψε όλους τους coaches από την πρώτη της εμφάνιση στις auditions, κατάφερε νικήσει στον μουσικό διαγωνισμό The Voice με coach της τον Σάκη Ρουβά. Αυτήν την περίοδο η ταλαντούχα νέα βρίσκεται στο στούντιο για την ηχογράφηση του πρώτου της single με τίτλο «Λογική» σε μουσική και στίχους των Daphne Lawrence και Γιώργου Καλογεράκου που θα κυκλοφορήσει τον Μάιο και στο πλευρό της από ότι φαίνεται έχει τον Σάκη Ρουβά.

Ο μέντορας και coach της Σάκης Ρουβάς, αφιέρωσε πολλές ώρες μαζί με την Άννα, κατευθύνοντας και συμβουλεύοντας την πρωτοεμφανιζόμενη τραγουδίστρια για το πρώτο της τραγούδι.

Μάλιστα, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα για την Άννα, συνοδεύοντας το κείμενό του με φωτογραφίες από την ημέρα της ηχογράφησης:

«Το όμορφο ταξίδι μας με την Άννα συνεχίζεται και μετά την νίκη της στο The Voice of Greece. Μαζί προχωράμε στα επόμενα δημιουργικά της βήματα. Άννα Αργυρού θα είμαι δίπλα σου σε κάθε βήμα και σε κάθε συμβουλή που θα χρειαστείς».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Αποκλειστικό: Επιστρέφει στην τηλεόραση μετά από 6 χρόνια στο πλευρό του Σπύρου Παπαδόπουλου

Έρχεται μετά τις «Σέρρες» - Η νέα σειρά που ετοιμάζει ο ΑΝΤ1+