Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Και τη φετινή τηλεοπτική χρόνιά δεν θα λείψουν από τη μικρή οθόνη οι μουσικοί διαγωνισμοί. Αν και σημειώνουν μειωμένα ποσοστά σε σχέση με παλαιότερα, φαίνεται πως είναι από τα ψυχαγωγικά προγράμματα που δείχνουν ανθεκτικότητα απέναντι στον ανταγωνισμό και το TV24 που κυκλοφορεί έχει όλο το ρεπορτάζ.

Από την Κωνσταντίνα Γαρνέλη

Τα talent shows που θα δούμε φέτος

Έχουμε και λέμε λοιπόν. Το Mega έχει αποφασίσει να επαναφέρει στους τηλεοπτικούς δέκτες το «Fame Story», με τη Μαρία Μπεκατώρου -κατά πάσα πιθανότητα- να είναι παρουσιάστρια των lives.

Στον Alpha επιστρέφουν το «J2US» και το «Chart Show» με παρουσιάστρια τη Δέσποινα Βανδή, δύο παραγωγές του Νίκου Κοκλώνη.

Ο τελευταίος θα αναλάβει την παραγωγή και την παρουσίαση του νέου μουσικού ριάλιτι «All Together Now» (δείτε εδώ το πρώτο trailer που είναι στον αέρα).

Τέλος, στον ΣΚΑΪ αναμένεται να επιστρέψει το «The Voice» με την ίδια ακριβώς σύνθεση, τον Γιώργο Λιανό στην παρουσίαση και τους Σάκη Ρουβά, Κωνσταντίνο Αργυρό, Έλενα Παπαρίζου και Πάνο Μουζουράκη στην κριτική επιτροπή.

Ποιος θα πάρει τη θέση της Μαρίας Μπακοδήμου στο J2US

Ο Νίκος Κοκλώνης και το J2US μετακόμισαν την περασμένη σεζόν στον ALPHA και για ακόμη μία χρονιά σημείωσαν πολύ μεγάλη επιτυχία. Φέτος όμως τα πράγματα αλλάζουν για το εντυπωσιακό μουσικό show, μιας και η Μαρία Μπακοδήμου αποχώρησε από την κριτική επιτροπή.

Πολλά ονόματα έχουν ακουστεί μέχρι στιγμής, ωστόσο προς το παρόν δεν έχει γίνει κάποια επίσημη ανακοίνωση από την εταιρεία παραγωγής.

Τις τελευταίες ώρες, έχει έρθει στο προσκήνιο ένα νέο όνομα που φημολογείται έντονα πως θα πάρει τη θέση της Μαρίας Μπακοδήμου. Πρόκειται για μία αγαπημένη ηθοποιό και σεναριογράφο, με μεγάλη πορεία στην ελληνική τηλεόραση καθώς και στο θέατρο.

Ο λόγος φυσικά για τη Δήμητρα Παπαδοπούλου, η οποία αν τελικά πει το «ναι» στον Νίκο Κοκλώνη, θα αναλάβει έναν πολύ ξεχωριστό ρόλο στην καριέρα της (δείτε εδώ ποια τραγουδίστρια φημολογείται πως θα βρίσκεται στο J2US).

J2US Δήμητρα Παπαδοπούλου

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Αναπάντεχη αποχώρηση από το Star - «Ήρθε η στιγμή να παραιτηθώ...»

Όλη η αλήθεια - Γιατί καθυστερεί η πρεμιέρα της Φαίης Σκορδά στον ΣΚΑΪ