Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Κανονικά την επόμενη σεζόν αναμένεται να ξεκινήσουν ξανά οι Ράδιο Αρβύλα, παρά τα όσα έγιναν αυτή την χρονιά με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο και την απομάκρυνσή του από την σατυρική εκπομπή.

Η παρέα της Θεσσαλονίκης σκοπεύει να κάνει πρεμιέρα πολύ αργότερα από τις άλλες εκπομπές και συγκεκριμένα στα τέλη Οκτωβρίου, ώστε να έχουν μαζέψει αρκετό υλικό για σχολιασμό.

Τι θα γίνει με το κενό του Παναγιωτόπουλου στους Ράδιο Αρβύλα

Μάλιστα, πολλές ήταν οι φήμες που ήθελαν να προστίθεται ακόμα ένα μέλος στην παρέα τους, το τέταρτο δηλαδή, ωστόσο αυτό φαίνεται πως δεν ισχύει, καθώς τα νούμερα τηλεθέασης αλλά και το κέφι, μετά την απομάκρυνση του Στάθη Παναγιωτόπουλου, ήταν το ίδιο υψηλά.

Τι είχαν δηλώσει οι ίδιοι για το μέλλον της εκπομπής

Πολλές φήμες είχαν διαρρεύσει στις οποίες ήθελαν να αποχωρούν από τον ΑΝΤ1 και ότι κάποια άλλη εκπομπή αναμένεται να τους αντικαταστήσει.

Έτσι, ο Αντώνης Κανάκης θέλησε να ξεκαθαρίσει στον αέρα της εκπομπής τι ισχύει τελικά καθώς ανέφερε χαρακτηριστικά: «Αν και δεν έχω διάθεση να τα σχολιάζω αυτά, γιατί δίνουμε περισσότερο αξία από ότι πρέπει, αλλά επειδή μας στέλνετε μηνύματα με αγωνία και ενδιαφέρεστε.

Όχι δεν πήραμε την απόφαση να φύγουμε από τον ΑΝΤ1, ούτε κάποια άλλη εκπομπή θα αντικαταστήσει το “Ράδιο Αρβύλα”, ούτε όλες αυτές τις ανοησίες που γράφουν σε αυτά τα νέα ήθη και έθιμα τα οποία βιώνουμε. Είναι αυτά τα clickbait τα fake news που περιμένουμε πότε κάποιος θα κάνει κάτι. Δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι, τα πράγματα θα γίνουν ακριβώς όπως τα είχαμε πει στην πρώτη εκπομπή».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Ούτε Star, ούτε Open - Με αυτό το κανάλι συζητάει η Ιωάννα Μαλέσκου

Έβαλαν βαθιά το χέρι στην τσέπη στον ALPHA - Τόσα χιλιάρικα κόστισε η παραγωγή της σειράς «Ψέματα»