Από TV24 Team

Η Φαίη Σκορδά έκανε πρεμιέρα το πρωί της Δευτέρας (12/9) στο ΣΚΑΪ με την εκπομπή Πρωινό Μας και από τα πρώτα λεπτά, το νέο της ξεκίνημα στο κανάλι του Φαλήρου άφησε πολύ θετικές αντιδράσεις στο τηλεοπτικό κοινό (δείτε εδώ τα σχόλια του Twitter).

«Καλημέρα, καλή εβδομάδα να έχουμε. Καλώς ορίσατε στον ΣΚΑΪ, καλώς ορίσατε στο Πρωινό μας. 20 χρόνια πρεμιέρες, δεν συνηθίζεται ποτέ. Αυτή η χρονιά είναι πολύ σημαντική για μένα. Μου έλειψε να σας μιλάω πολύ περισσότερο, μου έλειψε να σας χαμογελάω. Ευχαριστώ όλους όσοι βρίσκεστε εδώ» είπε η παρουσιάστρια στην πρώτη καλημέρα της στο τηλεοπτικό κοινό.

Πώς επέλεξε το όνομα «Πρωινό Μας» η Φαίη Σκορδά

Στο κάλεσμα που πραγματοποίησε η εκπομπή λίγο μετά την πρεμιέρα η παρουσιάστρια συνομίλησε με τα μέσα και έδωσε απαντήσεις για το νέο τηλεοπτικό της βήμα. Μιλώντας στο tv-24.gr, αναφέρθηκε στην επιλογή του ονόματος και ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται για κάποια σπόντα ή για κάποια κόντρα όπως θα νόμιζε κανείς.

Φαίη Σκορδά Πρωινό Μας

Αντιθέτως, δε θέλησε να αφήσει το όνομα αυτό καθώς το «κουβαλάει» μαζί της όλα αυτά τα χρόνια που τη γνωρίζουμε στην τηλεόραση. Όπως είπε η ίδια, από το «Πρωινό Μου» στο Mega, πέρασε στο «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1 και κατέληξε στο «Πρωινό Μας», του ΣΚΑΪ, ένα πρωινό που μπορεί να μοιραστεί με το κοινό που τη στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια.

Μάλιστα, η έμπειρη παρουσιάστρια τόνισε πως θέλει να βλέπει και «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1 να τα πηγαίνει καλά μιας και εκεί βρίσκονται άνθρωποι με τους οποίους συνεργαζόταν για χρόνια.

Πώς είχε αντιδράσει ο Λιάγκας για το όνομα της εκπομπής της

«Στην τηλεόραση νόμιζα ότι ο νικητής είναι ένας, αλλά έκανα λάθος. Μπορεί σε μια τηλεοπτική σεζόν να πάνε πολλές εκπομπές καλά. Ο τίτλος μιας εκπομπής παίζει μηδενικό ρόλο στην εκπομπή. Κάπως θα λεγόταν. Τα πρόσωπα παίζουν. Η Φαίη Σκορδά είναι ένα πάρα πολύ αγαπητό πρόσωπο, μια εξαιρετική παρουσιάστρια. Καλή επιτυχία στη Φαίη και σε μας και σε όλες τις εκπομπές», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Λιποθυμάω!» - Έμεινε άφωνη η Φαίη Σκορδά στον αέρα του «Πρωινό μας»

«Είναι όλες οι ψυχές εδώ...» - Η σπόντα του Νίκου Μουτσινά για το πλατό της Φαίης Σκορδά στο ΣΚΑΪ