Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Σε λίγες ώρες θα έχει γίνει γνωστό το όνομα του μεγάλου νικητή του MasterChef, του πιο άξιου και ταλαντούχου μάγειρα, σύμφωνα πάντα με τους κριτές του κορυφαίου πρότζεκτ που έχει μυήσει τα τελευταία χρόνια χιλιάδες Έλληνες στην υψηλή γαστρονομία (δείτε εδώ ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής).

Οι δύο φιναλίστ του μεγάλου τελικού δεν είναι άλλοι από τον Παναγιώτη Κουμουνδούρο και την Καλλιόπη Μπεζαντέ. Από τις πρώτες μέρες που ο διαγωνισμός βγήκε στον αέρα, το κοινό περίμενε πως ο Παναγιώτης θα βρίσκεται στον μεγάλο τελικό καθώς από την πρώτη στιγμή αποδείκνυε την αξία του.

Και μπορεί η Καλλιόπη να είναι η πιο αγαπημένη παίκτρια του κοινού ωστόσο ο Παναγιώτης είναι το μεγάλο φαβορί.

Λίγα λόγια για τον Παναγιώτη Κουμουνδούρο του MasterChef 6

O Παναγιώτης έκλεψε τις καρδιές του κοινού ήδη από την οντισιόν του. Πολλοί λένε πως είναι ο νέος «Άκης Πετρετζίκης», αφού όντως μοιάζει πολύ στον διάσημο μάγειρα. Ο νεαρός σεφ, δίνει μια νέα πνοή στην κουζίνα με τις συνταγές και τις ιδέες του και δεν είναι λίγοι εκείνοι που λένε πως μπορεί να έχει την τύχη του Άκη στον πρώτο μαγειρικό διαγωνισμό, δηλαδή να στεφθεί νικητής.

Ο Μανιάτης μάγειρας είναι 28 χρονών και έχει στο μυαλό του μόνο τη νίκη και μάλιστα έχει τονίσει πως αν τα καταφέρει και αγγίξει το μεγάλο έπαθλο, θα ανοίξει το δικό του εστιατόριο. Μέχρι τότε μην τον βλέπετε έτσι ήρεμο και ήσυχο, από μέσα του βράζει και ξεδίνει κάνοντας -τι άλλο;- μαγειρική και cross fit.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

MasterChef 6: Αποκλειστικό για τον μεγάλο τελικό - Η τελική δοκιμασία για Καλλιόπη και Πάνο

MasterChef 6: «Νιώθω ήδη παντρεμένη με τον Νικήτα...» - Η δημόσια εξομολόγηση της συντρόφου του Νικήτα