Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η Ναταλία Γερμανού και το «Καλύτερα δε Γίνεται» επιστρέφουν το μεσημέρι του Σαββάτου 10 Σεπτεμβρίου. Άκρως ανανεωμένη η εκπομπή αλλά με την ίδια ομάδα, είναι έτοιμη να υποδεχθεί το τηλεοπτικό κοινό και να του κρατήσει συντροφιά με πλούσιο ρεπορτάζ.

Επειδή λοιπόν η σεζόν πρέπει να πάει καλά, η Ναταλία Γερμανού φρόντισε να εξασφαλίσει μία περιζήτητη καλεσμένη για την πρώτη εκπομπή και το ανακοίνωσε με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η Καίτη Γαρμπή στο Καλύτερα Δε Γίνεται της Ναταλίας Γερμανού

«ΕΛΑ ΠΑΜΕ ΛΙΓΟ !!!! Γιατί η καλή σεζόν από την πρώτη μέρα φαίνεται ! Η @kaitigarbi κάνει ποδαρικό στο πλατώ του @kalyteradeginetai Σάββατο 10/9 στις 13.50 στον @alphatv», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής της η Ναταλία Γερμανού (δείτε εδώ ποιο ενδέχεται να είναι το νέο τηλεοπτικό βήμα της Καίτης Γαρμπή).

Η εξομολόγησή της στο κλείσιμο της προηγούμενης σεζόν

«Δεν θα μπορούσα να μην ευχαριστήσω τον αρχισυντάκτη της καρδιάς μου, τον Βασίλη Δρυμούση βεβαίως και τον σκηνοθέτη μου, Κώστα Γρηγοράκη και ας μην είναι αυτό το Σαββατοκύριακο εδώ αλλά είναι ο Γιάννης Μαράκης που τον αντικαθιστά έστω για αυτό το Σαββατοκύριακο.

Τον μουσικό μας επιμελητή, Ηλία Μακρίδη για όλες τις υπέροχες μουσικές, όλους τους παραγωγούς μας που είναι σπουδαίοι και είναι πάντα δίπλα μας, όλους τους τεχνικούς που δουλεύουν για την εκπομπή αυτή, όλη την καταπληκτική ομάδα των δημοσιογράφων , εσάς γιατί είστε τα στολίδια μου και είμαι ευλογημένη που σας έχω και σας το λέω αλήθεια. Είμαι η πιο τυχερή παρουσιάστρια του κόσμου».

«Το τελευταίο και πιο μεγάλο ευχαριστώ πάει σε εσάς! Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ που για μια ακόμα χρονιά μας τιμήσατε με την εμπιστοσύνη σας. Συγνώμη για όλες τις φορές που άθελα μας σας απογοητεύσαμε και του χρόνου θα είμαστε ακόμα καλύτεροι».

«Να έχετε υγεία και να περάσετε ένα υπέροχο, υπέροχο καλοκαίρι. Έχετε όλη μας την αγάπη και την απέραντη ευγνωμοσύνη μας».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Ήρθε λίγο πριν την πρεμιέρα - Η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για την εκπομπή της Φαίης Σκορδά

Το απόλυτο έπος - Στον αέρα το επίσημο trailer του Νίκου Μουτσινά για το Καλό Μεσημεράκι