Από TV24 Team

Ο Νίκος Κοκλώνης και το J2US μετακόμισαν την περασμένη σεζόν στον ALPHA και για ακόμη μία χρονιά σημείωσαν πολύ μεγάλη επιτυχία. Φέτος όμως τα πράγματα αλλάζουν για το εντυπωσιακό μουσικό show, μιας και η Μαρία Μπακοδήμου αποχωρεί από την κριτική επιτροπή.

Όπως έχει γίνει γνωστό, η Μαρία Μπακοδήμου θα αναλάβει τη δική της εκπομπή στο ΣΚΑΪ και κάπως έτσι, η θέση της στην επιτροπή του J2US μένει κενή, με τον Νίκο Κοκλώνη να ψάχνει διακαώς για την αντικαταστάτριά της.

Πολλά ονόματα έχουν ακουστεί μέχρι στιγμής, ωστόσο προς το παρόν δεν έχει γίνει κάποια επίσημη ανακοίνωση από την εταιρεία παραγωγής.

Το πρόσωπο που θα αντικαταστήσει την Μαρία Μπακοδήμου στο J2US

Τις τελευταίες ώρες, έχει έρθει στο προσκήνιο ένα νέο όνομα που φημολογείται έντονα πως θα πάρει τη θέση της Μαρίας Μπακοδήμου. Πρόκειται για μία αγαπημένη ηθοποιό και σεναριογράφο, με μεγάλη πορεία στην ελληνική τηλεόραση καθώς και στο θέατρο.

Ο λόγος φυσικά για τη Δήμητρα Παπαδοπούλου, η οποία αν τελικά πει το «ναι» στον Νίκο Κοκλώνη, θα αναλάβει έναν πολύ ξεχωριστό ρόλο στην καριέρα της (δείτε εδώ ποια τραγουδίστρια φημολογείται πως θα βρίσκεται στο J2US).

J2US Δήμητρα Παπαδοπούλου

Με διπλό ρόλο στον ALPHA ο Νίκος Κοκλώνης

Μετά τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε τα τελευταία χρόνια το J2US, ο Νίκος Κοκλώνης αποφάσισε να κάνει ένα ακόμα βήμα στην ψυχαγωγά και έτσι έφερε στην Ελλάδα το show, All Together Now, το οποίο θα παρακολουθήσουμε σε λίγους μήνες μέσα από τη συχνότητα του ALPHA.

To κανάλι δε θα είναι δυνατό μόνο στο κομμάτι της μυθοπλασίας (δείτε εδώ ποιες σειρές θα ξεκινήσουν του χρόνου) αλλά και στην ψυχαγωγία.

Πρόκειται για έναν πολύ δημοφιλή μουσικό διαγωνισμό στο εξωτερικό, στον οποίο έχουμε τη μεγαλύτερη κριτική επιτροπή. 100 άτομα συνολικά θα αναλάβουν αυτόν τον δύσκολο ρόλο και το μόνο σίγουρο είναι πως το show θα είναι άκρως απολαυστικό.

Αυτή τη φορά, ο Νίκος Κοκλώνης δε θα μείνει μόνο στο κομμάτι της παραγωγής καθώς θα αναλάβει και την παρουσίαση του All Together Now.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Έφυγε η Σκορδά και αλλάζουν όλα - Η στήλη που "κόβεται" από το νέο Πρωινό

Ανατροπή: Με αυτό το κανάλι συμφώνησε η Ιωάννα Μαλέσκου - Ο συνεργάτης που πήρε μαζί της