Από Ελένη Μήτση

Σε τελική ευθεία βρίσκεται η νέα εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου στον ΣΚΑΪ, η οποία θα ονομάζεται ''Γεια σου'' και από το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (17-18/9) θα βγει επιτέλους στον αέρα.

Μπορεί να έγιναν γνωστές κάποιες αναποδιές, καθώς πρόσωπα, που ήθελε να έχει στο πλάι της η παρουσιάστρια αποχώρησαν, ωστόσο η τελική ομάδα έκλεισε και σίγουρα τις ημέρες αυτές η Μπακοδήμου θα κανονίζει τις πολύ λεπτές και τελευταίες λεπτομέρειες. Λαμπερή θα είναι σε κάθε περίπτωση, εάν κρίνουμε από το επίσημο trailer, που κυκλοφόρησε, με τη διάθεσή της εμφανώς ανανεωμένη.

Κυκλοφόρησε το επίσημο trailer της νέας εκπομπής της Μαρίας Μπακοδήμου

Αυτή θα είναι η ομάδα της Mπακοδήμου στην εκπομπή της στον ΣΚΑΪ

Εδώ και λίγες μέρες, ο ΣΚΑΪ ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του με τη Μαρία Μπακοδήμου, η οποία επιστρέφει στο δυναμικό του σταθμού του Φαλήρου προκειμένου να αναλάβει τη δική της εκπομπή το Σαββατοκύριακο (δείτε εδώ ποια ακούγεται πως θα πάρει τη θέση της στο J2US).

Το κανάλι δεν έχει ανακοινώσει ακόμα ούτε το όνομα της εκπομπής ούτε και τους συνεργάτες της, αν και τα ονόματά τους έχουν ήδη διαρρεύσει.

Μαρία Μπακοδήμου ομάδα ΣΚΑΙ

Η αγαπημένη παρουσιάστρια έκανε καλή αναζήτηση προκειμένου να βρει τα πρόσωπα που θα ταίριαζαν καλύτερα στο πλευρό της. Την αρχισυνταξία της εκπομπής λοιπόν θα αναλάβει η Χριστιάνα Βαξεβάνη, ενώ στο πλευρό της, η Μαρία Μπακοδήμου θα έχει τη Μαριλού Ρεπαπή, τον Θέμη Καίσαρη, την Παρθένα Χοροζίδου καθώς και τον Κωνσταντίνο Αρτσίτα από το Love it.

Η πρεμιέρα της εκπομπής έχει προγραμματιστεί για τις πρώτες μέρες του Σεπτεμβρίου, μαζί με τις υπόλοιπες ψυχαγωγικές εκπομπές.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Εξελίξεις με την εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου - Ήταν να βρίσκεται στο πλατό της αλλά τελικά...

Αναποδιά λίγο πριν την πρεμιέρα - Ξαφνική αποχώρηση από την εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου στον ΣΚΑΪ