Από TV24 Team

Εδώ και λίγο καιρό έχει ανακοινωθεί και επίσημα η έναρξη της συνεργασίας της Μαρίας Μπακοδήμου με τον ΣΚΑΪ, με την παρουσιάστρια να αναλαμβάνει την δική της εκπομπή το Σαββατοκύριακο.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια έκανε καλή αναζήτηση προκειμένου να βρει τα πρόσωπα που θα ταίριαζαν καλύτερα στο πλευρό της. Την αρχισυνταξία της εκπομπής λοιπόν θα αναλάβει η Χριστιάνα Βαξεβάνη, ενώ στο πλευρό της, η Μαρία Μπακοδήμου θα έχει τη Μαριλού Ρεπαπή, τον Θέμη Καίσαρη, την Παρθένα Χοροζίδου καθώς και τον Κωνσταντίνο Αρτσίτα από το Love it.

Η πρεμιέρα της εκπομπής έχει προγραμματιστεί για τις πρώτες μέρες του Σεπτεμβρίου, μαζί με τις υπόλοιπες ψυχαγωγικές εκπομπές (δείτε εδώ πότε ενδέχεται να κάνει πρεμιέρα η Φαίη Σκορδά στον ΣΚΑΪ).

Η αποχώρηση από την εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου

Μπορεί μέχρι στιγμής όλα να ήταν ρόδινα για την παρουσιάστρια, ωστόσο ο Βαγγέλης Γιαννόπουλος, ο οποίος είχε συμφωνήσει να βρίσκεται στην εκπομπή της, τελευταία στιγμή αποφάσισε να αποχωρήσει καθώς είχε αρχικά συμφωνήσει να είναι μέλος του πάνελ της καθημερινής εκπομπής και δεν συμφώνησε με την μετακίνησή της στο Σαββατοκύριακο.

Βαγγέλης Γιαννόπουλος ΣΚΑΪ

Ποια ενδέχεται να πάρει τη θέση της Μαρίας Μπακοδήμου στο J2US

Ο Νίκος Κοκλώνης και το J2US μετακόμισαν την περασμένη σεζόν στον ALPHA και για ακόμη μία χρονιά σημείωσαν πολύ μεγάλη επιτυχία. Φέτος όμως τα πράγματα αλλάζουν για το εντυπωσιακό μουσικό show, μιας και η Μαρία Μπακοδήμου αποχωρεί από την κριτική επιτροπή.

Πολλά ονόματα έχουν ακουστεί μέχρι στιγμής, ωστόσο προς το παρόν δεν έχει γίνει κάποια επίσημη ανακοίνωση από την εταιρεία παραγωγής.

Τις τελευταίες ώρες, έχει έρθει στο προσκήνιο ένα νέο όνομα που φημολογείται έντονα πως θα πάρει τη θέση της Μαρίας Μπακοδήμου. Πρόκειται για μία αγαπημένη ηθοποιό και σεναριογράφο, με μεγάλη πορεία στην ελληνική τηλεόραση καθώς και στο θέατρο.

Ο λόγος φυσικά για τη Δήμητρα Παπαδοπούλου, η οποία αν τελικά πει το «ναι» στον Νίκο Κοκλώνη, θα αναλάβει έναν πολύ ξεχωριστό ρόλο στην καριέρα της (δείτε εδώ ποια τραγουδίστρια φημολογείται πως θα βρίσκεται στο J2US).

J2US Δήμητρα Παπαδοπούλου

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Με αέρα ανανέωσης η Μπέτυ Μαγγίρα - Η ημερομηνία της πρεμιέρας του Ποιος είναι Πρωινιάτικα

Από την Καινούργιου στην Τσολάκη - Άφησε τον ALPHA και πήγε στο Open