Από TV24 Team

Εσείς πιστεύετε στα γούρια; Δεν είναι λίγες οι παρουσιάστριες της ελληνικής showbiz που πιστεύουν στο μάτι και γι' αυτό σε κάθε πρεμιέρα - κυρίως - κουβαλούν ή φορούν το γούρι τους! Η Ελένη Μενεγάκη ας πούμε έχει μεγάλη αδυναμία στο κόκκινο και το μπλε.

Το μπλε, μάλιστα, επειδή το θεωρεί τόσο καλότυχο, το είχε χρησιμοποιήσει στο στολισμό της βάπτισης της μικρής Μαρινούλας (δείτε εδώ φωτογραφίες).

Η Φαίη Σκορδά, που έκανε πρεμιέρα το πρωί της Δευτέρας 12/9, στην συχνότητα του ΣΚΑΙ με τη νέα της εκπομπής "Πρωινό μας" φαίνεται πως συμμερίζεται την άποψη αυτή αφού πρόσθεσε το μπλε στοιχείο σε όλο της το πλατό, ενώ έκανε την εμφάνισή της με το λευκό να πρωταγωνιστεί πάνω της, όπως είχε κάνει πριν λίγες ημέρες και η "απέναντί" της, Δούκισσα Νομικού.

Το νέο πλατό της Φαίης Σκορδά

Tο μπλε είναι το χρώμα της θάλασσας και του ουρανού. Συχνά συνδέεται με το βάθος και την σταθερότητα. Συμβολίζει την εμπιστοσύνη, την πίστη, την αυτοπεποίθηση, την αλήθεια, την εξυπνάδα και την ηρεμία. Το μπλε θεωρείται ευεργετικό για το μυαλό και το σώμα. Συνδέεται επίσης με την ηρεμία και την αυτοσυγκέντρωση. Στην εραλδική το μπλε συμβολίζει την ευσέβεια και την ειλικρίνεια. Το χρώμα αυτό, με βάση τις μελέτες, θεωρείται ιδιαίτερα προτιμητέο στον ανδρικό πληθυσμό.

Ανοιχτό μπλε: συνδέεται με την υγεία, την επούλωση, την ηρεμία, την κατανόηση και την απαλότητα.

Σκούρο μπλε: αναπαριστά τη γνώση, τη δύναμη, το κύρος και την σοβαρότητα.

Εξώδικο στη Φαίη Σκορδά λίγο πριν κάνει πρεμιέρα στον ΣΚΑΙ

Όπως έγινε γνωστό μέσα από την εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι!» από τον Γρηγόρη Μελά, η Φαίη Σκορδά έλαβε εξώδικο από τον Πάνο Καλλίτση, προκειμένου η εκπομπή στην οποία φέτος θα συμμετάσχει και η πρώην σύζυγός του, Έλενα Χριστοπούλου, να μην ασχοληθεί με το θέμα της μεταξύ τους δικαστικής διαμάχης.

Σημειώνεται πως η Φαίη δεν πήρε πολύ καλά τη συγκεκριμένη εξέλιξη, ενώ φέρεται να σκοπεύει να απαντήσει στην κίνηση αυτή του γνωστού κομμωτή στην πρεμιέρα της εκπομπής της, έχοντας στο πλευρό της τη Χριστοπούλου. Μάλιστα, είναι πολύ πιθανό το εξώδικο να διαβαστεί στον αέρα του «Πρωινού μας».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Δε θα κοιμηθώ απόψε...» - Το μήνυμα της Σκορδά το βράδυ πριν τη μεγάλη πρεμιέρα του ''Πρωινό μας''

Τα πάνω κάτω με Λιάγκα - Δούκισσα και Κατερίνα Καινούργιου! Έγινε γνωστό το πρωί της Παρασκευής (9/9)