Από Ελένη Μήτση

Η τελευταία υπόθεση με την οποία είχε καταπιαστεί η Αγγελική Νικολούλη στην εκπομπή της ''Φως στο τούνελ'' δεν είναι άλλη από εκείνη την Πάτρας, που απασχόλησε έντονα το πανελλήνιο και ακόμα δεν έχει τελειώσει.

Τη νέα σεζόν, η ιστορική εκπομπή, που εξιχνιάζει εγκλήματα επιστρέφει για 28η φορά με την παρουσιάστρια να δημοσιεύει στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram το επίσημο trailer. Η αισθητική και ύφος είναι όμοιο με της προηγούμενης χρονιάς και μέσα σε λίγα λεπτά εννοήθηκε, πως νέα εγκλήματα θα απασχολήσουν την παραγωγή και το κοινό.

Κυκλοφόρησε το επίσημο trailer για τη νέα σεζόν του ''Φως στο τούνελ''

6 φορές που η Αγγελική Νικολούλη έχει επιλέξει να φορέσει κόκκινο δείχνοντας τον δολοφόνο

Με κομμένη την ανάσα παρακολουθούν κάθε φορά οι τηλεθεατές τη εκπομπή «Φως στο Τούνελ» καθώς οι εξελίξεις αλλά και οι ανατροπές σε διάφορες υποθέσεις είναι άκρως καταιγιστικές κάθε φορά.

Πιο συγκεκριμένα, όπως έχουν παρατηρήσει οι περισσότεροι τηλεθεατές η Αγγελική Νικολούλη έχει αφήσει το δικό της "στίγμα" σχετικά με το αν γνωρίζει τον δολοφόνο της υπόθεσης που ερευνά σε κάθε επεισόδιο.

Το «Φως στο Τούνελ» μετράει περισσότερα από 900 επεισόδια. Και η Αγγελική Νικολούλη ζήτησε πολλές φορές το κόκκινο χρώμα, είτε στο σακάκι της, στο πουκάμισο ή ακόμα και στο φουλάρι της.

Μάλιστα, η δημοσιογράφος, ερευνήτρια αλλά και συγγραφέας έχει επιλέξει αρκετές φορές να φορέσει το κόκκινο χρώμα αφήνοντας να εννοηθεί πως γνωρίζει τον δολοφόνο.

Θεόδωρος Ταμπακίδης

Κική Κούσογλου

Κωστής Πολύζος

Γιάννη Κυριατζίδης

Γιώργος Νικολαΐδης και Σούλα Καλαθάκη

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Επέλεξε το ''Πάμε Δανάη'' - Η πρώτη εμφάνιση της Φαίης Σκορδά λίγο πριν την πρεμιέρα στον ΣΚΑΪ

Μαύρο Ρόδο: Σε κίνδυνο η Ελισάβετ - Το ύπουλο σχέδιο της Πολυξένης για να την καταστρέψει