Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Το «Φως στο Τούνελ», με την Αγγελική Νικολούλη, έρχεται την Παρασκευή 13 Μαΐου στις 23:20, στο MEGA με μυστηριώδεις υποθέσεις, μία εκ των οποίων φυσικά είναι το θρίλερ της Πάτρας (δείτε εδώ τι τηλεθέαση έκανε την προηγούμενη Παρασκευή).

Τι θα δούμε στο Φως στο Τούνελ της Αγγελικής Νικολούλη

  • Μία συγκλονιστική μαρτυρία για το θρίλερ της Πάτρας ενώνει τα σκόρπια κομμάτια του παζλ και «καίει» την κατηγορούμενη μητέρα και άλλα πρόσωπα…
  • Όσα έρχονται τώρα στο φως, σοκάρουν.
  • Παρέμβαση εισαγγελέα μετά από έρευνα της εκπομπής για πολύκροτη υπόθεση.
  • Τα νέα στοιχεία δρομολογούν τις εξελίξεις.
  • Αναζητήσεις μες στη νύχτα για δύο άνδρες που χάθηκαν κάτω από περίεργες συνθήκες.

«Η Νικολούλη έχει θριαμβεύσει»

Τον Κώστα Χαρδαβέλλα το μεσημέρι της Κυριακής 17/4 συνάντησε η κάμερα της εκπομπής “Open Weekend”. Με αφορμή λοιπόν την υπόθεση της Πάτρας, για την οποία μιλούν όλοι, θυμήθηκε αντίστοιχες υποθέσεις που είχε χειριστεί ο ίδιος στο παρελθόν ενώ αναφέρθηκε και στην Αγγελική Νικολούλη, με την οποία είχε κόντρα παλαιότερα, και τον τρόπο που χειρίζεται τη συγκεκριμένη υπόθεση.

«Η Αγγελική Νικολούλη είναι η εποχή που θριαμβεύει με την υπόθεση αυτή. Κάνει κάτι εξωφρενικά νούμερα. Το χαίρομαι πάρα πολύ. Παρόλο που παλιά είχαμε πικραθεί και τα είχαμε πει μεταξύ μας, μετά το μετανιώσαμε και γίναμε και φίλοι, την καμαρώνω γιατί είναι ουσιαστικά μια δική μου μαθήτρια.

Κάνει φοβερή δουλειά για να έρθω εγώ ως μέντορας να της πω τι να κάνει» είπε ο Κώστας Χαρδαβέλλας.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

ALPHA: Μεγάλη αναστάτωση για τα «Ψέματα» - Γιατί "κόπηκε" το χθεσινό (12/5) επεισόδιο

«Σούσουρο» στο Star με τον Τροχό της Τύχης - Χαρές για τον Πέτρο Πολυχρονίδη