Από Ελένη Μήτση

Η Δανάη Μπάρκα ξεκίνησε και επίσημα για 3η συνεχόμενη χρονιά την εκπομπή της ''Πάμε Δανάη'' και εκτός από το κέφι και το μπρίο της, αναμένεται να δούμε για άλλη μια φορά αυτές τις μοναδικές φάρσες, που κάνει η ταλαντούχα παρουσιάστρια.

Αυτή τη φορά δε διάλεξε το πρόσωπο και ενώ ήταν την Πέμπτη 8/9 στον αέρα μαζί με την ομάδα της, της ανακοίνωσαν, πως θα έπρεπε να πάρει την Φαίη Σκορδά και να της τραγουδήσει ένα παραδοσιακό τραγούδι, χωρίς βέβαια να της το κλείσει.

Η Δανάη τα κατάφερε, αφού όμως η Σκορδά ήταν όπως πάντα πολύ φιλική και καλοσυνάτη με την παρουσιάστρια του μεγάλου καναλιού, τονίζοντας ακόμη πως τρέχουν οι ετοιμασίες για τη νέα της εκπομπή (δείτε εδώ τους συνεργάτες της).

Η φάρσα της Δανάης Μπάκα στη Φαίη Σκορδά

Το πρώτο επίσημο trailer για τη νέα εκπομπή της Φαίης Σκορδά

Η Φαίη Σκορδά ετοιμάζει πυρετωδώς την επιστροφή της στην τηλεόραση για τη νέα σεζόν και πιο αναλυτικά, το διαφορετικό ξεκίνημα, που θα κάνει λέγοντας την καλημέρα της από τον σταθμό του ΣΚΑΪ.

Η έμπειρη παρουσιάστρια έχει μελετήσει ένα προς ένα τα βήματά της και μάλιστα για συγκεκριμένους λόγους θα βγει στον αέρα, μια βδομάδα μετά από τις πρεμιέρες του ανταγωνισμού. Σε κάθε περίπτωση, έχει ήδη βρει τους πρώτους καλεσμένους της, τους οποίους και θα φιλοξενήσει στο νέο της πλατό, το οποίο και είδαμε μέσα από το επίσημο trailer του ''Πρωινό μας''.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Πρώτο θέμα συζήτησης στο Mega η Δανάη Μπάρκα λίγες μέρες μετά την πρεμιέρα της

Φωτιά στα κόκκινα για το ''Πάμε Δανάη'' - Μεσ' την τρελή χαρά η Δανάη Μπάρκα στην πρεμιέρα της (5/9)