Από Ελένη Μήτση

Ο ''Σασμός'' έκανε πάρα πολύ καλή εντύπωση με τον πρώτο κύκλο επεισοδίων, που πρόβαλλε και έτσι συνεχίζει για δεύτερη χρόνια με το κοινό να μη μπορεί να αδημονεί για τις νέες εξελίξεις και τις ''φωτιές'', που έβαλε το trailer.

Ο θάνατος του Άγγελου θα αναταράξει τις σχέσεις των δύο οικογενειών, αφού υπήρχαν προηγούμενα ερωτηματικά και τώρα πια θα δημιουργηθούν και άλλα. Από την άλλη η άφιξη του Παύλου Βρουλάκη θα ενισχύσει από τη μία την οικογένεια της Αργυρούς, θα φοβίσει από την άλλη του Βρουλάκηδες, αφού θα έχουμε να κάνουμε με έναν δυναμικό άντρα, που θα βάλει στο μάτι τον Αστέρη για τον θάνατο του γιατρού.

To πρόσωπο από το οποίο κινδυνεύει ο Αστέρης

Βρουλάκης Παύλος

Η κατάληξη της σχέσης του Αστέρη με την Αργυρώ

Λίγο πριν τη έναρξη των νέων επεισοδίων του Β' κύκλου του Σασμού, το αγαπημένο ζευγάρι του σίριαλ, που πλέον δεν είναι μαζί δεν είναι άλλο από την Αργυρώ με τον Αστέρη, που ξεκίνησαν πολύ καλά μαζί αλλά έληξε το ειδύλλιο τους με τον χειρότερο τρόπο.

Οι δύο τους λοιπόν, ως Ορφέας Αυγουστίδης και ως Χριστίνα Χειλά Φαμέλη παραχώρησαν από κοινού συνέντευξη την Δευτέρα 5/9 στο Super Κατερίνα και μεταξύ των όσων δήλωσαν αναφέρθηκαν στο μέλλον της σχέσης τους.

Κατά κάποιο τρόπο θα είναι μαζί από ό,τι τόνισαν και αυτό είναι πολύ πιθανό να επηρεαστεί από το γεγονός, πως ο Αστέρης θα μάθει για το παιδί του...

«Μπορεί να είναι μαζί, αλλά όχι πρακτικά. Μπορεί να έχουν ο ένας τον άλλον, να ξέρουν πως θα είναι μαζί, αλλά με έναν άλλον τρόπο, ιδιαίτερο». «Δεν παίρνουμε όλη τη σύνοψη όλης της σεζόν. Παίρνουμε συγκεκριμένες παρτίδες επεισοδίων. Ξέρουμε ως το 33 επεισόδιο. Ο Σασμός φέτος διαφέρει από το βιβλίο».

«Μπορεί να είναι μαζί, αλλά όχι πρακτικά. Μπορεί να έχουν ο ένας τον άλλον, να ξέρουν πως θα είναι μαζί, αλλά με έναν άλλον τρόπο, ιδιαίτερο».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Θα ''κονταροχτυπηθεί'' με τον ''Σασμό'' - Το σχέδιο του ΑΝΤ1 για να ανταγωνιστεί το πετυχημένο σίριαλ

Σασμός - αποκλειστικό: Τα πρώτα επεισόδια του β' κύκλου πριν παιχτούν στην τηλεόραση