Από Ελένη Μήτση

Η πρεμιέρα για τα νέα επεισόδια του Σασμού δεν αργεί, αφού στις 19/9 αναμένεται να ξετυλιχθεί το κουβάρι μιας ιστορίας, που έχει από πίσω της πολύ πόνο και αλλά και έρωτας, που δεν έχουν προλάβει να φτάσουν στο τέλος τους.

Έχει γίνει γνωστό, πως το σενάριο θα ενισχυθεί με νέους ήρωες εκτός του Στέλιου Μάινα, που έχει γίνει γνωστός. Πιο αναλυτικά, σε ό,τι αφορά τη δράση του στο σίριαλ, η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη αποκάλυψε μέσα από το Super Κατερίνα τη Δευτέρα 5/9, πως θα επηρεάσει πολλές σχέσεις και κυρίως τη δική της με του Αστέρη, που ήταν έτσι και αλλιώς κρίσιμη.

O ρόλος του Στέλιο Μάινα στα νέα επεισόδια του Σασμού

Ο Παύλος Βρουλάκης ανοίγει νέα βεντέτα

Μην χάσετε στο Tv Sirial που κυκλοφορεί το νέο αποκλειστικό ρεπορτάζ για τον Β' κύκλο της σειράς Σασμός. Μπορεί να υπάρξουν τρανταχτές αποχωρήσεις (δείτε εδώ ποιοι φεύγουν) αλλά οι εξελίξεις θα παραμείνουν καθηλωτικές. O χαμένος ανιψιός της γιαγιάς Ειρήνης, που όλοι τον είχαν για πνιγμένο, ζει. Ο Παύλος Βρουλάκης δεν είναι όνειρο της γιαγιάς Ειρήνης. Ο εφιάλτης της βγαίνει αληθινός και ο Παύλος Βρουλάκης εμφανίζεται ολοζώντανος στην αυλή των Βρουλάκηδων και όλα πια αλλάζουν.

Στο 8ο επεισόδιο του νέου κύκλου θα δούμε την κηδεία του Αγγελου και την οικογένεια των Βρουλάκηδων για μια ακόμα φορά να θρηνεί και να ντύνεται στα μαύρα. Εκείνη τη μαύρη μέρα για τους Βρουλάκηδες επιλέγει ο Παύλος, ο ξάδελφος του Μάρκου, να κάνει την εμφάνισή του στην οικογένεια.

Μόλις πατάει το πόδι του στην αυλή, η γιαγιά μένει αποσβολωμένη, ενώ όλοι δεν μπορούν να πιστέψουν στα μάτια τους. Αφού περάσει το πρώτο σοκ, ο Παύλος τους εξηγεί τι είχε συμβεί όλα αυτά τα χρόνια που τον θεωρούσαν νεκρό και πώς έφτασε πίσω στο χωριό. Βρίσκει όμως μια οικογένεια διαλυμένη, μέσα στα μαύρα και στον συνεχόμενο θρήνο.

Αυτό που θέλει είναι να στηρίξει τη μοναδική του οικογένεια, αλλά να πάρει και εκδίκηση για όλα όσα τους έχουν προκαλέσει οι Σταματάκηδες. Η γιαγιά Ειρήνη καταλαβαίνει ότι ο ανιψιός της θα τους βάλει σε νέους μπελάδες και τρέμει τη στιγμή που θα αποφασίσει να δράσει, ενώ η Μαρίνα προσπαθεί να του πει ότι δεν θέλει πια η οικογένειά της να συνεχίσει κανένα πόλεμο με τους Σταματάκηδες, αλλά ο Παύλος δεν είναι διατεθειμένος να μείνει με σταυρωμένα τα χέρια, όταν ξέρει ότι δύο άντρες του σπιτιού είναι νεκροί εξαιτίας αυτής της οικογένειας.

Τα νέα φυσικά μαθαίνονται στο χωριό και επικρατεί μεγάλη αναστάτωση και φόβος. Πιο πολύ όμως φοβάται η Καλλιόπη, η οποία ξέρει ότι ο Παύλος δεν είναι και ο πιο ήσυχος άνθρωπος. Μάλιστα είχε πει παλαιότερα: «Ο Παύλος Βρουλάκης είναι ο χειρότερος απ’ όλους. Εκείνος έβαλε να σκοτώσουν τον Βασίλη μου».

Η Καλλιόπη τρέμει στην κυριολεξία για τους γιους της αλλά και για την ίδια της τη ζωή, όμως δεν είναι από αυτές που θα «το βάλει στα πόδια». Η μεγάλη συνάντηση με τον Παύλο δεν θα αργήσει να έρθει και ο πόλεμος στη β΄ σεζόν ανάμεσα σε εκείνον και την οικογένεια των Σταματάκηδων θα είναι ανελέητος!

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Πότε κάνει πρεμιέρα ο δεύτερος κύκλος του Σασμού - Η ημερομηνία

«Δεν ισχύει ότι...» - Η αλήθεια για το τέλος της Καλλιόπης στον Σασμό